101 Drogerie - letáky, pobočky a otváracie hodiny

Kde nájdete pobočky

Prečítajte si viac

O spoločnosti 101 Drogerie

Spoločnosť 101 Drogerie je počtom predajní najväčšia sieť drogérií na Slovensku. Prvá predajňa bola otvorená v roku 1994 v Novom Meste nad Váhom pod názvom Emil Krajčík. Označenie 101 Drogerie začala spoločnosť používať v roku 1999. Vďaka letáku 101 Drogerie nakúpite vašu obľúbenú kozmetiku a iný tovar výhodnejšie. Leták vychádza niekoľkokrát mesačne. Nechajte sa zlákať atraktívnymi cenami a preskúmajte výhodnú ponuku drogérie.

Prečo nakupovať v 101 Drogerie?

Je mnoho predajcov, ktorí ponúkajú „všetko”. 101 Drogerie ponúka všetko a ešte čosi navyše. Číslo 101 symbolizuje 101% a je vyjadrením stratégie – urobiť maximum pre spokojnosť zákazníka. 101 Drogerie vám prináša približne 6000 druhov tovaru. K najvyhľadávanejšiemu sortimentu patrí pleťová, vlasová a dekoratívna kozmetika pre mužov i ženy, produkty ústnej hygieny, výrobky súvisiace so starostlivosťou o dieťa, dámska hygiena. Sortiment dopĺňajú produkty do domácnosti – pracie prášky, čistiace a umývacie prostriedky. Doplnkový tovar tvorí pestrá ponuka vlasovej galantérie, sviečok, kahancov, žuvačiek či energetických tyčiniek. Sortiment 101 Drogerie sa neustále snaží prispôsobovať potrebám a požiadavkám zákazníkov. Približne 800 – 1000 druhov tovaru si môžu zákazníci 101 Drogerie zakúpiť každé dva týždne za zvýhodnené akciové ceny. Prezrite si v pohodlí vášho domova aktuálny akciový leták – Kompas zliav vám ho prináša vo vysokom rozlíšení.

Lokácia a prevádzková doba 101 Drogerie

Na Slovensku  môžu zákazníci nakupovať v približne 200 predajniach. Otváracie hodiny sa pohybujú väčšinou medzi 8:00 do 18:00 hodinou. Prelistujte si tematické letáky 101 Drogerie, vo ktorých na vás čakajú zaujímavé akcie, zľavy a výpredaje.

Najnovšie letáky
Predajcovia - drogérie a parfumérie