IKEA - letáky, pobočky a otváracie hodiny

Prečítajte si viac

O spoločnosti IKEA

IKEA je celkom určite najznámejšou spoločnosťou predávajúcou nábytok a bytové doplnky na svete. Vznikla vo Švédsku a vďaka lacnému nábytku a severskému dizajnu sa rozšírila po celom svete. Aktuálne letáky, respektíve katalógy IKEA sa pripravujú po celý rok a prinášajú zaujímavé zľavy, akcie a množstvo inšpirácie. Možno práve teraz nastal správny čas na inováciu vášho domova. Vyberte si zo širokej ponuky nábytku alebo sa pustite do rekonštrukcie vašej kuchyne. IKEA vám s tým pomôže.

Prečo nakupovať v IKEA?

Kto by nepoznal nábytok IKEA? Ide o celosvetovo známu firmu a aj u nás sa teší veľkej obľube, a to aj napriek tomu, že má na Slovensku len jednu predajňu. No už dnes si môžu aj ľudia na východe Slovenska užívať nákupy v IKEA vďaka funkcii Klikni a vyzdvihne a výdajnému miestu v Košiciach. Ľuďom sa vďaka priaznivým cenám výlet za nábytkom a ďalším vybavením do celého domu, bytu i na záhradu však oplatí. Štýlový a praktický nábytok si vyberiete aj do svojej kancelárie či iné prevádzkarne v sekcii IKEA Business.

Obrovský sortiment, priaznivé ceny a služby zákazníkom (vyzdvihnutie tovaru s dopravou, transportné služby, montážne služby, inštalačné služby a ďalšie) sú hlavnými dôvodmi veľkého úspechu spoločnosti IKEA. A ako sa v širokom sortimente zorientovať? Začnite tým, že sa zoznámite s aktuálnym IKEA katalógom. Čaká vás viac ako 300 strán lákavých ponúk a akcií. Aj vy tak isto nájdete akčnú ponuku šitú akoby práve vám na mieru. Nech vás neminú ani zľavy a akcie mesiaca, kde nájdete množstvo užitočných vecičiek vo výpredaji.

Katalóg IKEA je dizajnovo atraktívnym prehľadom tovaru s lákavými cenami, ale radi si ním listujú aj tí, ktorí sa práve nechystajú nakupovať. Vďaka jeho obsahu a rozsahu si totiž môžete ľahko udržiavať predstavu o trendoch v interiérovom dizajne. A možno vás predsa len na nákup presvedčí. Čo takto nová posteľ a matrace alebo renovácia kuchyne?

Už ste sa podrobne zoznámili so súčasným katalógom plným zliav? Majte ho vďaka Kompasu Zliav vo vysokej kvalite. Inšpirujte sa a dajte vášmu domovu novú tvár. Výhodné ponuky si môžete užívať ešte viac s programom IKEA Family, vďaka ktorému máte zľavy vždy po ruke. Členovia IKEA Family vždy nakupujú výhodne a všetky novinky sa dozvedia v predstihu.

Lokácie a prevádzková doba IKEA

Na Slovensku môžete nakupovať v jednej predajni IKEA, a to v Bratislave. Otváracia doba je od 9:00 do 21:00. Prelistujte si aj tematický katalóg a leták IKEA, v ktorom na vás čakajú zaujímavé akcie, zľavy a výpredaje. Nakupovať môžete aj v e-shope na stránke https://www.ikea.com/sk/sk/ a tovar si objednať priamo domov.

Najnovšie letáky
Predajcovia - nábytok