2
30
PORCIE
MINÚT
• 2 kocky aljašskej
tresky (filety)
• zemiaky
• 1 lyžica masla
• 1 lyžica oleja
• 300 g špenátu
• 3 strúčiky cesnaku
• soľ, korenie
• drvená rasca
treska
ALJAŠSKÁ
NA MASLE SO ŠPENÁTOM
1. Rybu necháme rozmraziť, osušíme
papierovou utierkou, osolíme
a okoreníme. Na rozpálenom tuku
opečieme z oboch strán. Z každej
cca 5 minút.
2. V panvici rozohrejeme tuk
a pridáme na plátky nakrájaný
cesnak.
3. Keď cesnak začne voňať, vložíme
do panvice špenát, krátko povaríme.
Zmes osolíme a okoreníme.
Podávame s varenými zemiakmi, ktoré
omastíme rozpusteným maslom.
2 kg/1 b
al.
V H O D NÉ
-33%
Iglo špenát
450 g
rôzne druhy
bežná cena 1,49
0
99
1 kg = 2,200 €
Filety
z aljašskej
tresky
mrazené
900 g
bežná cena 4,49
2
1 kg = 3,211 €
ÁT
-44%
-35%
89
N A ŠA L
Zemiaky
neskoré balené
2 kg, typ A
bežná cena 1,59
0
88
1 kg = 0,440 €
-32%
Rajo kyslá
smotana
0
59
1 kg = 2,360 €
-22%
-31%
250 g
bežná cena 0,87
Leerdammer
rôzne druhy
160 g
bežná cena 2,19
1
49
1 kg = 9,313 €
vždy čerstvé
Tatranská Niva
cena za 100 g
bežná cena 0,89
0
69
1 kg = 6,900 €
-33%
Karička
rôzne druhy
125 g
bežná cena 1,29
V akciovej ponuke aj
Karička črievko 100 g za
0,75 €/1 kg = 7,500 €
-39%
0
79
1 kg = 6,320 €
Hellmann‘s
omáčka
rôzne druhy
225 ml
bežná cena 1,49
0
99
1 l = 4,400 €
Treskoslovenská
treska
v majonéze
2 druhy
140 g
bežná cena 1,19
Ryba nepochádza z EÚ
-36%
0
75
1 kg = 5,357 €
7