Nahrajte chýbajúci leták

Leták Hornbach - str. 4 *

Leták Hornbach - str. 4 *

1 ... 4 ... 49
Leták Hornbach. Strana 4.
1 ... 4 ... 49

Prelistujte si tento leták obchodu Hornbach platný od - do - a pozrite si najnovšie akcie. Na strane 48 aktuálneho akciového letáku nájdete najlepší tovar z kategórie Bývanie a záhrada. Tento leták predajne Hornbach ponúka zľavy na viac ako 71 produktov a získate tak najlepšiu cenu za produkty, ktoré radi kupujete! Ak chcete ušetriť pri nasledujúcom nákupe v obchode Hornbach, nezabudnite si prelistovať celý leták od strany 1 až po stranu 48. Na aktuálnej strane nájdete akcie na -, však Hornbach v celom letáku ponúka zľavy na veľa ďalších produktov, ako napríklad -. Ak chcete nakupovať múdro a ušetriť pri nasledujúcom nákupe v obchode Hornbach, nepremeškajte najnovší akciový leták plný výborných cien a úžasný zliav. Navštevujte stránku Kompas Zliav každý deň, aby ste určite nepremeškali výborné akcie ponúkané vašimi obľúbenými predajcami.

* Platný vo všetkých predajniach Hornbach
 
 
INŠPIRĂCIA PRE GRILOVANIE Tipy a recepty Tenneker YAKITORI – JAPONSKÉ KURACIE ŠPÍZY Napichnúť mäso na špíz a podržať ho v ohni, to je prastarý nápad. Všade po svete možno nájsť príklady: šašlik, kebab, souvlaki... v Japonsku je mimoriadne oblúbené Yakitori. „Grilované kuriatko" síce môže znieť obyčajne, ale existuje samozrejme nespočetné množstvo variantov prísad, ktoré sa môžu na tieto malé špízy dať. Lahodnosť týchto malých delikates spočíva v marináde, ktorá po niekoľkých náteroch štetcom všetko zahalí do lahodnej, lesklej polevy. A potom len ostáva zaželať si «ltadakimasu» – dobrú chut! ASOVÁ NÁRO NOs cca 45 minút čas prípravy + 7-8 minút čas grilovania INGREDIENCIE PRE 4 OSOBY 120 ml sójovej omáčky 80 ml saké 60 ml mirinu 50 g cukru malý kúsok zázvoru 500 g filetov z kuracích pŕs 2 póriky alebo 4-5 jarných cibuliek (podľa chuti) štipka soli 8 drevených ihlíc namoč aspoň na 15 minút do studenej vody, aby sa pri grilovaní nepripálili. Mäso a pór nakrájaj na kúsky s veľkosťou 2 cm a napichuj ich striedavo na špízy. Nastrúhaj zázvor, zmiešaj ho so sójovou omáčkou, saké, mirinom a cukrom, zahrej v malom hrn- ci a nechaj 5 minút povariť. Špízy štetcom potri marinádou a potom nechaj marinádu krátko vstrebatť. Špízy ogriluj na priamom ohni. Pritom neustále obracaj a stále štet- com potieraj marinádou. Po 7-8 minútach budú yakitori ugrilované. Nakoniec je potrebné ich ešte raz potrieť marinádou. Kto by chcel, môže yakitori posypať sezamovými semienkami. Vyskúšaj rôzne varianty! Huby shitake, mäso, zeleninu alebo iné dru- hy mäsa fungujú skvele a možno ich dokonca čiastočne navzájom kombinovať. 4 HORNBACH.SK/TENNEKER

Hornbach letáky

TOP letáky a katalógy