TREND V GRILOVANÍ - UDIARNE
Kým pri grilovaní je mäso často vystavené priamemu teplu
dosahujúcemu až 250 °C, pohybuje sa maximálna teplota pri
barbecue okolo 120 °C. Pritom je žiar vytváraný nepriamo.
A to vdaka oddelenému ohnisku a komore na mäso v udiarni.
GRILOVACÍ VOZÍK
TC-SMOKERL
V ohnisku sa spaluje drevo, pričom dym z neho sa potom
dostáva do komory na údenie - tu potom mäso získava veľmi
pomaly svoju typickú chuť. Pomocou malého okienka možno
regulovať teplotu, ktorá zosilňuje alebo zmierňuje komínový
efekt v komore na údenie.
O Grilovacia plocha - veľká komora: 78 x 37,5 cm,
5 mm pochrómovaná oceľ
2 Grilovacia plocha – malá komora: 32 x 36 cm,
5 mm pochrómovaná oceľ
O Ohnisko a poklop sú potiahnuté vysoko
žiaruvzdorným smaltom (až 600 °C)
Na barbecue sa typicky používajú časti bravčového, hovädzieho,
jahňacieho alebo hydiny, ktoré sú skvelé do polievok alebo ako
údené mäso - menej potom rybie mäso. Tieto kusy mäsa sa vy-
značujú vysokým podielom tuku alebo spojiva alebo priaznivým
pomerom kostí a mäsa. Ostatne táto šetrná a sčasti aromaticky
veľmi intenzívna forma prípravy uvoľňuje svoju vlastnú arómu.
O Teplomer v poklope
Odkladacie rošty
Pojazdný
Hmotnost 58 kg
Rozmery (Š x H x V): 137 x 139 x 60 cm
Č. výrobku: 6830906
78 x 37,5 32 x 36
W 18
L'AHKÉ
ČISTENIE
60 min.
ZÁRUKA*
cm
10
rokov
TIP MAJSTRA
SVETA
S boxom na údenie Tenneker®
(č. výr.: 5872095) si možno vychutnať
údenú arómu úplne lahko tiež bez udiarne.
Jednoducho nasyp do boxu na údenie
niekoľko drevených chipsov, zapál a postav
v grile do blízkosti grilovaného pokrmu.
Ďalšie príslušenstvo na str. 37 a od strany 41.
"Podla záručných podmienok na str. 47 tejto brožúry.
HORNBACH SK/TENNEKER
33