Leták Hornbach - NEPLATNÝ LETÁK - str. 33 *

thumbnail - Leták Hornbach.
33 / 49

* Platný v týchto predajniach Hornbach

 
TREND V GRILOVANÍ - UDIARNE Kým pri grilovaní je mäso často vystavené priamemu teplu dosahujúcemu až 250 °C, pohybuje sa maximálna teplota pri barbecue okolo 120 °C. Pritom je žiar vytváraný nepriamo. A to vdaka oddelenému ohnisku a komore na mäso v udiarni. GRILOVACÍ VOZÍK TC-SMOKERL V ohnisku sa spaluje drevo, pričom dym z neho sa potom dostáva do komory na údenie - tu potom mäso získava veľmi pomaly svoju typickú chuť. Pomocou malého okienka možno regulovať teplotu, ktorá zosilňuje alebo zmierňuje komínový efekt v komore na údenie. O Grilovacia plocha - veľká komora: 78 x 37,5 cm, 5 mm pochrómovaná oceľ 2 Grilovacia plocha – malá komora: 32 x 36 cm, 5 mm pochrómovaná oceľ O Ohnisko a poklop sú potiahnuté vysoko žiaruvzdorným smaltom (až 600 °C) Na barbecue sa typicky používajú časti bravčového, hovädzieho, jahňacieho alebo hydiny, ktoré sú skvelé do polievok alebo ako údené mäso - menej potom rybie mäso. Tieto kusy mäsa sa vy- značujú vysokým podielom tuku alebo spojiva alebo priaznivým pomerom kostí a mäsa. Ostatne táto šetrná a sčasti aromaticky veľmi intenzívna forma prípravy uvoľňuje svoju vlastnú arómu. O Teplomer v poklope Odkladacie rošty Pojazdný Hmotnost 58 kg Rozmery (Š x H x V): 137 x 139 x 60 cm Č. výrobku: 6830906 78 x 37,5 32 x 36 W 18 L'AHKÉ ČISTENIE 60 min. ZÁRUKA* cm 10 rokov TIP MAJSTRA SVETA S boxom na údenie Tenneker® (č. výr.: 5872095) si možno vychutnať údenú arómu úplne lahko tiež bez udiarne. Jednoducho nasyp do boxu na údenie niekoľko drevených chipsov, zapál a postav v grile do blízkosti grilovaného pokrmu. Ďalšie príslušenstvo na str. 37 a od strany 41. "Podla záručných podmienok na str. 47 tejto brožúry. HORNBACH SK/TENNEKER 33

Ďalšie letáky Hornbach

Najnovšie letáky