Nahrajte chýbajúci leták

Leták Hornbach - str. 6 *

Leták Hornbach - str. 6 *

1 ... 6 ... 49
Leták Hornbach. Strana 6.
1 ... 6 ... 49

Prelistujte si tento leták obchodu Hornbach platný od - do - a pozrite si najnovšie akcie. Na strane 48 aktuálneho akciového letáku nájdete najlepší tovar z kategórie Bývanie a záhrada. Tento leták predajne Hornbach ponúka zľavy na viac ako 71 produktov a získate tak najlepšiu cenu za produkty, ktoré radi kupujete! Ak chcete ušetriť pri nasledujúcom nákupe v obchode Hornbach, nezabudnite si prelistovať celý leták od strany 1 až po stranu 48. Na aktuálnej strane nájdete akcie na -, však Hornbach v celom letáku ponúka zľavy na veľa ďalších produktov, ako napríklad -. Ak chcete nakupovať múdro a ušetriť pri nasledujúcom nákupe v obchode Hornbach, nepremeškajte najnovší akciový leták plný výborných cien a úžasný zliav. Navštevujte stránku Kompas Zliav každý deň, aby ste určite nepremeškali výborné akcie ponúkané vašimi obľúbenými predajcami.

* Platný vo všetkých predajniach Hornbach
 
 
INŠPIRÁCIA PRE GRILOVANIE NAJLEPŠIE KUSY Spôsob delenia mäsa na rôzne kusy je v každej krajine iný. Rôzne druhy zvierat a typické regionálne preferencie pri príprave vytvorili mnoho rôznych druhov mäsa. V súčasnosti je veľmi oblúbené delenie mäsa, aké je v USA: BBQ WIESEL ZNALOSTI MAJSTRA SVETA Hovädzie LÚPANÉ PLECE / FLAT IRON VYSOKÁ ROŠTENKA / Prerastené a veľmi aromatické. Ideálne na nakrájanie na kocky na ugrilovanie na ihle alebo v kuse pri nízkej teplote a potom nakrájané na tenké steakové plátky. NÍZKA ROŠTENKA (BOK) / SIRLOIN Tento sval je veľmi málo namáhaný, preto je steak z boku krásne chudý a zostáva pri grilovaní jemný. Ako väčšina steakov by sa mal grilovať len krátko a sprudka. A potom nechať dôjsť mimo priameho žiaru. RIB EYE STEAK Entrecôte, ako sa vysoká roštenka nazýva vo Francúzsku, má v sebe tukové oko a jemné mramorovanie. Krátko a prudko ugrilovatť v kuse alebo nakrájať na steaky a potom pomaly piecť pri nízkej teplote. T-BONE STEAK / SHORT LOIN Určite tu neodrezávať tukový okraj, mäso tak zostane šťavnaté. Sprudka ogrilovať a nechať dôjsť mimo priameho žiaru. MRAMOROVANÉ MÄSO / SPIDER STEAK Tajný tip na grilovanie tohto kusa mäsa nemožno nijako všeobecne určiť, preto takmer neexistuje. Krátko, sprudka ogrilovať a bezpodmienečne nechať dôjsť. Flat iron Ribeye steak : T-Bone steak : Porterhouse steak Sirloin Top butt cap Filet Spider steak Teres major Roastbeef/rumpsteak Brisket Tri tip Skirt steak Flank steak HOVÄDZIA HRUĎ / BRISKET Hovädzia hrud je ozajstnou BBQ klasikou. Ideálnou prípravou tohto druhu mäsa je veľmi pomalé údenie v marináde alebo vlastnej koreniacej zmesi. To môže trvať až 15 hodín. Zaručený tip pre veľké grilovacie slávnosti s mnohými hosťami. HORNBACH.SK/TENNEKER

Hornbach letáky

TOP letáky a katalógy