Nahrajte chýbajúci leták

Leták Hornbach - str. 7 *

Leták Hornbach - str. 7 *

1 ... 7 ... 49
Leták Hornbach. Strana 7.
1 ... 7 ... 49

Prelistujte si tento leták obchodu Hornbach platný od - do - a pozrite si najnovšie akcie. Na strane 48 aktuálneho akciového letáku nájdete najlepší tovar z kategórie Bývanie a záhrada. Tento leták predajne Hornbach ponúka zľavy na viac ako 71 produktov a získate tak najlepšiu cenu za produkty, ktoré radi kupujete! Ak chcete ušetriť pri nasledujúcom nákupe v obchode Hornbach, nezabudnite si prelistovať celý leták od strany 1 až po stranu 48. Na aktuálnej strane nájdete akcie na -, však Hornbach v celom letáku ponúka zľavy na veľa ďalších produktov, ako napríklad -. Ak chcete nakupovať múdro a ušetriť pri nasledujúcom nákupe v obchode Hornbach, nepremeškajte najnovší akciový leták plný výborných cien a úžasný zliav. Navštevujte stránku Kompas Zliav každý deň, aby ste určite nepremeškali výborné akcie ponúkané vašimi obľúbenými predajcami.

* Platný vo všetkých predajniach Hornbach
 
 
TIPY A RECEPTY TENNEKER HOVÄDZIE + BRAVČOVÉ Je toľko rôznych spôsobov grilovania mäsa, že je takmer nemožné si vybrať. Tu je niekoľko našich najoblúbenejších tipov. Po zakúpení kvalitného mäsa často postačuje okorenenie trochou soli a čerstvo namletým čiernym korením po grilovaní. Mimoriadnu arómu dodajú steakom, rebrám, špízom a pečienkam marinády a vlastné koreniace zmesi. Príjemnú zábavu pri grilovaní! Bravčové SKRYTÝ FILET / SECRETO Tento jemný kus mäsa sa nachádza medzi šijou a lopatkou. Secreto je dostatočne velký na to, aby sa ho oplatilo odrezať, iba pri ošípaných z dobrého chovu. Dôkaz kvalitného mäsa! BRAVČOVÉ RAMIENKO / MRAMOROVANÉ MÄSO Aj pri bravčovom je tajným tipom mramorované mäso. Nie každý mäsiar je ochotný vydať aj tajne ukryté najlepšie kusy. Ale ked sa k nim človek dostane, získa nádherný kus aromatického mäsa na krátke grilovanie. BOSTON BUTT V USA patrí bravčové ramienko k BBQ klasike. Jeho výrazné mramorovanie je zárukou šťavnatej chuti. Preto je tento druh mäsa známy tiež ako trhané bravčové". Pri pomalej príprave pri nízkej teplote sa mäso jemne rozpadá na jednotlivé vlákna. Možno z neho ale úžasne pripraviť aj akýkoľvek druh steaku a špízu. Lahodnú bodku mäsu dodá marináda. Má výrazné mramorovanie a je veľmi aromatický. Čas grilovania len jedna alebo dve minúty z každej strany a potom nechať dôjsť na chladnejšom mieste. BRAVČOVÉ LÍČKO Líčka sú kompaktný kus mäsa s nezameniteľnou chutou. Možno ich pripravovať rovnakým spôsobom ako steaky alebo pomalým údením v udiarni. CHRBÁT Jemný a chudý kus mäsa. Nemal by sa pripravovať na príliš veľkom žiari ani príliš dlho, potom ide o vhodnú alternatívu ku krkovičke. BRAVČOVÝ PUPOK Pupok je podceňovaný kus mäsa. Vďaka svojej tukovej vrstve patrí k najaromatickejším častiam bravčového. A ak nemáš rád mastné, môžeš ho jednoducho odrezať. Chrbát Filet Boston butt Baby rebierka Mramorované mäso Spare ribs Čelusť St. Louis cut Bravčový pupok HORNBACH.SK/TENNEKER 7 Secreto

Hornbach letáky

TOP letáky a katalógy