ĎAKUJEME VÁM
ZA PREJAVENÚ DÔVERU
V UPLYNULOM R OKU.
Novoročná
šošovicová
s údeninou
Ingrediencie:
2 cibule
100 g zemiakov
30 g mrkvy
• 50 g údeného mäsa
50 g klobásy
100 g šošovice
vývar
sol
mleté čierne korenie
2 bobkové listy
cukor
ocoť
olej
Príprava:
Čibulu, zemiaky, mrkvu, údené
mäso a klobásu nakrájame
nå menšie časti. V hlbšom hrnci
opražíme, na rozpálenom oleji
cibulu. Pridáme mäso, klobásu,
mrkvu a všetko spolu dusíme,
kým klobása s mrkvou pustia
štavu. Potom do základu pridáme
šošovicų, zemiaky, zalejeme výva-
. rom a dochutíme solou, korením
• a bobkovým listom. Na mier-
nom ohni varíme cca 30 minút.
Tesne pred koncom pridáme do
šviatočnej polievky cukor a ocot
(podľa chuti).
20
Predaj len v obvyklom množstve pre jednu domácnost. Niektoré výrobky môžu byt v ponuke iba do vypredania zásob.
S20-SK-KW52-LFT-SILVESTER_HG2_L-1220-06