Kaufland leták - 2.1.2023 - 31.1.2023 - str. 16 *

16 / 25

Leták Kaufland - 2.1.2023 - 31.1.2023. Strana 16.
16 / 25

Prelistujte si tento leták obchodu Kaufland platný od 2.1.2023 do 31.1.2023 a pozrite si najnovšie akcie. Na strane 24 aktuálneho akciového letáku nájdete najlepší tovar z kategórie Hypermarkety a Supermarkety. Tento leták predajne Kaufland ponúka zľavy na viac ako 121 produktov a získate tak najlepšiu cenu za produkty, ktoré radi kupujete! Ak chcete ušetriť pri nasledujúcom nákupe v obchode Kaufland, nezabudnite si prelistovať celý leták od strany 1 až po stranu 24. Na aktuálnej strane nájdete akcie na -, však Kaufland v celom letáku ponúka zľavy na veľa ďalších produktov, ako napríklad hrášok, špenát, mrazená zelenina, paradajková omáčka, take it. veggie. Ak chcete nakupovať múdro a ušetriť pri nasledujúcom nákupe v obchode Kaufland, nepremeškajte najnovší akciový leták plný výborných cien a úžasný zliav. Navštevujte stránku Kompas Zliav každý deň, aby ste určite nepremeškali výborné akcie ponúkané vašimi obľúbenými predajcami.

* Platný vo všetkých predajniach Kaufland

Zobraziť ďalšie
 
 
16 FRANCÚZSKE ZEMIAKY podľa vzoru starých mám INGREDIENCIE: • 800 g zemiakov typu C • 2 PL slnečnicového oleja • 500 ml K-take it veggie sójovej smotany na varenie • 30 g kukuričného škrobu • 3 PL lahôdkového droždia • 1 ČL soli • 150 g K-take it veggie údeného tofu na prípravu receptu NÁJDETE v tomto letáku L PRÍPRAVA: Ošúpané zemiaky nakrájame na tenké plátky. Na tento recept sa hodia mladé čerstvé zemiaky - sú šťavnatejšie. Ak mladé zemiaky práve nemáme, plátky krájame najtenšie, ako sa dá. Nakrájané plátky zemiakov zalejeme olejom a dobre premiešame tak, aby ním boli pokryté všade a rovnomerne. V miske zmiešame sójovú smotanu na varenie so soľou a lahôdkovým droždím. Aby sa smotana správne upiekla, zahustíme ju kukuričným škrobom. Údené tofu nakrájame na tenké plátky a ak máme čas, tak ho krátko opečieme dozlata z každej strany, aby sme zintenzívnili jeho chut. Pripravíme si zapekaciu misku s rozmerom cca 25 x 17 cm. Ak by bola miska výrazne väčšia, pripravíme si viac surovín. Zemiakmi vykúpanými v oleji vyložíme dno zapekacej misky. Druhú vrstvu vytvoríme z asi 6 plátkov tofu (nemusíme ho ukladať rovnako nahusto ako zemiaky). Prvé dve vrstvy zalejeme naberačkou smotany. Pokračujeme vo vrstvení striedaním vrstiev zemiakov, tempehu a smotany, kým zapekaciu misu vyplníme. Hornú vrstvu výdatne zalejeme smotanou a zakryjeme alobalom. Francúzske zemiaky pečieme v rúre pod alobalom na 180 °C asi 45 minút. Potom odoberieme alobal a pečieme asi 30 minút pod grilom. Horná vrstva zemiakov takto chytí chrumkavo zlatú farbu. Po vybratí z rúry skontrolujeme, či sú zemiaky naozaj prepečené a smotana hustá. Ak sa tak stalo, francúzske zemiaky necháme trochu vychladnúť a sú pripravené na servírovanie. Recept pripravila Surová dcérka Predaj len v obvyklom množstve pre jednu domácnosť. Niektoré výrobky môžu byť v ponuke iba do vypredania zásob. "

Ďalšie letáky Kaufland

Najnovšie letáky