Leták Lidl - 17.2.2020 - 23.2.2020 - NEPLATNÝ LETÁK *

Leták Lidl

17.2.2020 - 23.2.2020 - NEPLATNÝ LETÁK *

1 ... 6 ... 64
Leták Lidl - 17.2.2020 - 23.2.2020. Strana 6.
1 ... 6 ... 64

Prelistujte si tento leták obchodu Lidl platný od 17.2.2020 do 23.2.2020 a pozrite si najnovšie akcie. Na strane 64 aktuálneho akciového letáku nájdete najlepší tovar z kategórie Hypermarkety a Supermarkety. Ak chcete ušetriť pri nasledujúcom nákupe v obchode Lidl, nezabudnite si prelistovať celý leták od strany 1 až po stranu 64. Ak chcete nakupovať múdro a ušetriť pri nasledujúcom nákupe v obchode Lidl, nepremeškajte najnovší akciový leták plný výborných cien a úžasný zliav. Navštevujte stránku Kompas Zliav každý deň, aby ste určite nepremeškali výborné akcie ponúkané vašimi obľúbenými predajcami.

LiB kuchyna Marcel lidla.sk Ihnačák POČET PORCIÍ: 4 - 6 • ČAS PRÍPRAVY: 1 HODINA • POTREBUJEME: ZAPEKACIU MISU, ALOBAL, STRÚHADLO SUROVINY: POSTUP: MORČACIE PRSIA ŠPIKOVANÉ SUŠENÝMI • 1 kg morčacieho prsného rezňa vcelku • 250 g suchej bielej fazule Campo Largo • sol Castello • 3 bobkové listy Kania • 120 g údenej slaniny vcelku Pikok • 1 hrsť sušených paradajok Baresa • mleté čierne korenie Kania • olivový olej Primadonna • 2 lyžice masla Pilos • 1 cibula • 10 baby mrkiev • 3 stonky stonkového zeleru • čerstvý rozmarín • 120 ml smotany na šlahanie Pilos (33 %) • 1 strúčik cesnaku • 50 g rukoly Fazulu namočíme na celú noc do vody. Na druhý deň ju uvaríme v osolenej vode spolu s bobkovými listami domäkka. Umyté a osušené mäso našpikujeme nakrájanými 20 g slaniny a sušenými paradajkami. Osolíme, okoreníme a na rozohriatej panvici s olejom sprudka opečieme. Potom preložíme do zapekacej misy, podlejeme vodou a pečieme v rúre vyhriatej na 200 °C asi 40 minút. Počas pečenia mäso polievame výpekom. Upečené ho preložíme na tanier, prikryjeme alobalom a necháme odstáť. PARADAJKAMI A SLANINOU Výpek prelejeme na panvicu, pridáme maslo a redukujeme na hustejšiu omáčku. Cibulu nasekáme nadrobno a v kastróle s rozohriatym olejom restujeme. Ochutíme soľou a korením a postupne pridávame baby mrkvy pozdĺžne prekrojené na polovice, 100 g slaniny na malé kocky, očistený stonkový zeler na hranolčeky, sol, korenie a rozmarín. Podla potreby môžeme pokvapkať olejom. Základ dusíme za občasného miešania, kým zelenina zmäkne a pustí štavu. Zmes pridáme k precedenej uvarenej fazuli, podlejeme smotanou a dochutíme nastrúhaným strúčikom cesnaku. Servírovanie: Do stredu taniera naservírujeme porciu fazulového ragú, na vrch položíme na plátky nakrájané mäso, ozdobíme umytou a osušenou rukolou a prelejeme výpekom. POZRITE SIVIDEONA kuchynalidla.sk POČET PORCIÍ: 60 • ČAS PRÍPRAVY: 30 MINÚT • ČAS PEČENIA: 90 MINÚT •. POTREBUJEME: MISKU NA VODNÝ KÚPEĽ, SEKACÍ MIXÉR, ŠTETEC NA POTIERANIE, PLECH S ROZMERMI cca 34 x 30 cm Veronika Bušová POSTUP: SUROVINY: PISTÁCIOVÁ Cukrový sírup: Cukor, med, vodu, sol, škoricu, citrónovú kôru a štavu uvaríme na miernom plameni na hustý sirup. Uvarený sirup necháme vychladnút. Cukrový sirup: • 225 kryštálového cukru Castello • 300 g medu • 270 ml vody • štipka soli Castello • štipka mletej škorice Kania • kôra a štava z 1 citróna BAKLAVA Baklava: V miske zmiešame mleté vlašské orechy a pistácie. Plech vymastíme prepusteným maslom. Ako náhradu prepusteného masla môžeme použit ghee maslo. Na dno plechu položíme plát cesta a potrieme maslom. Pridáme d'alších 5 vrstiev cesta, pričom každú vrstvu cesta potierame maslom. Posypeme polovicou orechov a všetky vrstvy lyžicou dôkladne utlačíme. Pokračujeme dalšími 4 vrstvami cesta a masla. Pridáme zvyšné orechy a znova utlačíme. Ukončíme poslednými 8 vrstvami cesta a masla, pričom posledný plát cesta už maslom nepotierame. Varte RECEPTY KAŽDÝ PONDELOK NAMI O20:15 na TV DOMA aj v relácii Baklava: • 200 g najemno namletých vlašských orechov Alesto • 300 g najemno namletých nesolených pistácií Alesto • 250 g prepusteného masla Pilos • 18 plátov štrúdľového tahaného cesta Na ozdobenie: Baklavu nakrájame na kosoštvorce (2 cm) a pečieme v rúre vyhriatej na 150 °C približne 90 minút. • 50 g nahrubo nasekaných nesolených pistácií Alesto Vychladnutým sirupom zalejeme horúcu baklavu hned, ako ju vyberieme z rúry, aby sa sirup lepšie vsiakol a ozdobíme nahrubo nasekanými orechmi. Pred podávaním necháme odstáť (aspoň 6 hodín). 6. Ponuka tovaru plati do vypredania zásob. Chyby v tlači vyhr adené. Ceny sú bez dekorácie. Firma LIDL si vyhradzuje právo zmien v baleniach a variantoch ponúkaného tovaru. Odber možný len v obvyklom mnożstve. REGIÓN SK - 8/2020

Lidl letáky

TOP letáky a katalógy