Nahrajte chýbajúci leták

Leták Lidl - 30.3.2020 - 5.4.2020 - str. 54 - NEPLATNÝ LETÁK *

Leták Lidl - 30.3.2020 - 5.4.2020 - str. 54 - NEPLATNÝ LETÁK *

1 ... 54 ... 57
Leták Lidl - 30.3.2020 - 5.4.2020 - Produkty v akcii - zemiaky, cesnak, prosciutto, maslo, piškóty, kakao, kôpor, olivový olej, olej, sirup, alobal, televízor, robot. Strana 54.
1 ... 54 ... 57

Prelistujte si tento leták obchodu Lidl platný od 30.3.2020 do 5.4.2020 a pozrite si najnovšie akcie. Na strane 56 aktuálneho akciového letáku nájdete najlepší tovar z kategórie Hypermarkety a Supermarkety. Ak chcete ušetriť pri nasledujúcom nákupe v obchode Lidl, nezabudnite si prelistovať celý leták od strany 1 až po stranu 56. Ak chcete nakupovať múdro a ušetriť pri nasledujúcom nákupe v obchode Lidl, nepremeškajte najnovší akciový leták plný výborných cien a úžasný zliav. Navštevujte stránku Kompas Zliav každý deň, aby ste určite nepremeškali výborné akcie ponúkané vašimi obľúbenými predajcami.

* Platný v týchto predajniach Lidl:
Zobraziť ďalšie

Produkty v tomto letáku

 
Marcel Ihna ák POET PORCIÍ: 2 •• AS PRÍPRAVY: 40 MINÚT •• POTREBUJEME: STRÚHADLO, ZAPEKACIU MISU ALEBO PLECH, GRILOVACIU PANVICU, ALOBAL POSTUP: STEAK ZO SVIEKOVICE SO ZEMIAKMI PLNENÝMI BRYNDZOU RECEPTY aj v reláci i P Zemiaky v šupke uvaríme v osolenej vode do mäkka. PrecedÂme, prerežeme na polovicu a vnútȍo lyžicou vydlabeme tak, aby okraje zostali dostato ne pevné. V miske zmiešame vydlabané vnútȍo zemiakov, bryndzu, biele astǯ lahôdkovej cibuÔky nasekané na kolieska (zelené astǯ si odložÂme na závere né zdobenie), cesnak nastȍúhaný na jemno, kôpor zbavený drevnatej astǯ nasekaný na jemno, soÔ a ierȅe korenie. Prǯpravenou plnkou naplnÂme polovice zemiakov, obalÂme prosciuttom, preložÂme do zapekacej misky alebo na plech a pokvapkáme olejom. Pe ieme v rúre vyhrǯatej na 200 °C prǯbližne 20 minút do zlatǯsta. Umyté a osušené steaky z obidvoch stȍán pokvapkáme olejom, osolÂme a okorenÂme. Ope ieme ich sprudka, na rozpálenej panvici s tȍochou oleja, z každej stȍany do zlatohneda. Mäso otá ame kliešüami, zbyto ne do neho nepicháme, aby nestȍatǯlo šüavu. Stǯahneme z ohÜa, na každý steak položÂme kúsok masla, pokvapkáme tȍochou citȍónovej šüavy, prǯkryjeme alobalom a necháme 2 – 3 minúty odpo Âvaü. Servírovanie: Steak podávame preliaty výpekom so zemiakmi plnenými bryndzou. Jedlo dozdobÂme kôprom a nasekanými zelenými asüami lahôdkovej cibuÔky. KAŽDÝ OND o 20:15ELOK na TV POET PORCIÍ: 18 •• AS PRÍPRAVY: 1 HODINA •• AS TUHNUTIA: 1 HODINA 10 MINÚT •• POTREBUJEME: ROBOT S NADSTAVCOM METLIKA A LOPATKA, MISKU NA VODNÝ KÚPE?, SITKO, CUKRÁRSKE VRECKO SO ŠPIKOU NA LIKÉROVÉ ŠPICE, CUKRÁRSKE VRECKO SO ZÚBKOVANOU ŠPIKOU POSTUP: Krém: V robote s nadstavcom metli ka vyšÔaháme žÓtky s celým vaj kom do peny. V menšom hrȅci uvaríme z cukru a vody hustý sirup. Nasekanú okoládu roztopÂme vo vodnom kúpeli. Horúci sirup tenkým prúdom po stenách misky prǯlejeme k šÔahajúcim sa žÓtkom a šÔaháme do vychladnutǯa. Potom zašÔaháme maslo nakrájané na kocky. Ke¥ je krém spojený, nadstavec na robote vymenÂme za lopatku, aby sa v Üom netvorǯli bublinky. Pokra ujeme v miešan a postupne prǯdávame roztopenú okoládu izbovej teploty a preosiate kakao. Asi 1/3 krému naplnÂme cukrárske vrecko so špi kou na špice a zvyšným krémom vrecko so zúbkovanou špi kou. Poleva: Nasekanú okoládu roztopÂme s olejom vo vodnom kúpeli. Vrch piškóty do nej namo Âme a necháme stuhnúü. Krém vo vrecku so špi kou na špice navrstvÂme na piškóty do výšky. Necháme stuhnúü aspoÜ 10 minút v mrazni ke a potom naplnÂme likérom. Krémom vo vrecku so zúbkovanou špi kou ozdobne uzavrǯeme. Špice necháme aspoÜ 1 hodinu stuhnúü v mrazni ke. Zvyšnú roztopenú okoládu prelejeme do úzkej vysokej nádoby, do ktorej ich stuhnuté namá ame. 54 REGIÓN SK – 14/2020 SUROVINY: Krém: • 3 žÓtky • 1 vajce • 200 g kryštálového cukru Castello • 70 ml vody • 200 g horkej okolády Fin Carȍé (74 % kakaa) • 350 g masla Pilos (izbovej teploty) • 50 g kakaa Castello • 18 veÔkých okrúhlych piškót Tastǯno • 500 ml vaje ného likéru Alliance SUROVINY: • 2 steaky z hovädzej svie kovice • 2 veÔké zemiaky • morská soÔ v mlyn eku Kania • 100 g bryndze Pilos • 2 lahôdkové cibuÔky • 1 stȍú ik cesnaku • erstvý kôpor • ierȅe korenie v mlyn eku Kania • 4 plátky prosciutto crudo Dulano Selectǯon • olivový olej Prǯmadonna • 2 lyžice masla Pilos • šüava z ½ citȍóna Veronika Bušová LIKÉROVÉ ŠPICE Poleva: • 250 g horkej okolády Fin Carȍé (74 % kakaa) • 50 g kokosového oleja Vita D‘or Ponuka tovaru platí do vypredania zásob. Chyby v tla i vyhradené. Ceny sú bez dekorácie. Firma LIDL si vyhradzuje právo zØien v baleniach a varǯantoch ponúkaného tovaru. Odber Øožný len v obvykloØ Ønožstve.

Lidl letáky

TOP letáky a katalógy