Lidl leták - 30.8.2021 - 5.9.2021 - str. 27 - NEPLATNÝ LETÁK *

Lidl leták - 30.8.2021 - 5.9.2021 - str. 27 - NEPLATNÝ LETÁK *

1 ... 27 ... 42
Leták Lidl - 30.8.2021 - 5.9.2021 - Produkty v akcii - sušené paradajky. Strana 27.
1 ... 27 ... 42

Prelistujte si tento leták obchodu Lidl platný od 30.8.2021 do 5.9.2021 a pozrite si najnovšie akcie. Na strane 41 aktuálneho akciového letáku nájdete najlepší tovar z kategórie Hypermarkety a Supermarkety. Ak chcete ušetriť pri nasledujúcom nákupe v obchode Lidl, nezabudnite si prelistovať celý leták od strany 1 až po stranu 41. Ak chcete nakupovať múdro a ušetriť pri nasledujúcom nákupe v obchode Lidl, nepremeškajte najnovší akciový leták plný výborných cien a úžasný zliav. Navštevujte stránku Kompas Zliav každý deň, aby ste určite nepremeškali výborné akcie ponúkané vašimi obľúbenými predajcami.

* Platný v týchto predajniach Lidl:
Zobraziť ďalšie

Produkty v tomto letáku

Produkt Popis
Cena
sušené paradajky
Sušené paradajky v oleji • rôzne druhy -  
1,99 €
 
 
Marcel Ihnačák KRUPOTO S BRAVČOVÝM KOLENOM POČET PORCIÍ: 4 – 6 ČAS PRÍPRAVY: 4 hod. 30 min. POTREBUJEME: veľký kastról, panvicu SUROVINY: POSTUP: Bravčové koleno: Bravčové koleno: • 1 bavorské zadné koleno • celé nové korenie Kania Kožu na kolene priečne narežeme, vložíme do kastróla so studenou vodou a varíme. Mrkvu a zeler očistíme, nakrájame na väčšie kusy a vložíme k mäsu. Pridáme celé strúčiky cesnaku, cibuľu nakrájanú na väčšie kusy. Dochutíme celým novým a čiernym korením, bobkovým listom a soľou. Kastról prikryjeme pokrievkou a koleno varíme približne 4 hodiny domäkka. Mäso vyberieme z vývaru a začneme s prípravou krupota. Znovu osolíme a dochutíme čiernym korením a pridáme uvarené krúpy. Sušené paradajky prekrojíme na menšie kúsky a pridáme ich na panvicu. Celú zmes premiešame a zmiernime oheň. Uvarené mäso očistíme, nakrájame a pridáme na panvicu. Zľahka miešame, podlejeme vývarom z bravčového kolena a opäť premiešame. Krupoto: Krupoto: Servírovanie: • 150 g jačmenných krúp Krúpy a fazuľu uvaríme podľa návodu na obale. Vo väčšej panvici restujeme na olivovom oleji nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme nadrobno nasekaný zvyšok cesnaku a za občasného miešania opekáme dozlatista. Jemne ochutíme soľou a pridáme uvarenú fazuľu. Krupoto servírujeme na stred taniera a dozdobíme ho petržlenovou vňaťou. • 3 mrkvy • ½ zeleru • 1 cibuľa • 4 strúčiky cesnaku • 4 – 5 bobkových listov Kania • celé čierne korenie Kania • 100 g bielej suchej fazule Campo Largo • 1 cibuľa • 3 strúčiky cesnaku Fazuľu je vhodné deň pred varením namočiť. • 1 hrsť sušených paradajok Baresa • morská soľ v mlynčeku Kania • čierne korenie v mlynčeku Kania • olivový olej Primadonna • petržlenová vňať R ECEPTY u ž aj v relá cii POKNADŽEDLÝOK o 20:15 na TV 285 g Sušené paradajky v oleji • rôzne druhy 30 REGIÓN SK – 35/2021 1 99 (100 g = 1,42/ PP) Ponuka tovaru platí od 30. 8. do 5. 9. 2021 alebo do vypredania zásob. Chyby v tlači vyhradené. Ceny sú bez dekorácie. Firma LIDL si vyhradzuje právo zmien v baleniach a variantoch ponúkaného tovaru. Odber možný len v obvyklom množstve.

Lidl letáky

TOP letáky a katalógy