Lidl leták - 27.9.2021 - 3.10.2021 - str. 32 - NEPLATNÝ LETÁK *

Lidl leták - 27.9.2021 - 3.10.2021 - str. 32 - NEPLATNÝ LETÁK *

1 ... 32 ... 36
Leták Lidl - 27.9.2021 - 3.10.2021 - Produkty v akcii - žemľa, pečivo, Pilos, syr, maslo, praclíky, cukor, soľ, mak, instantné droždie, rasca, koreniny, pohár, lyžica, papier na pečenie. Strana 32.
1 ... 32 ... 36

Prelistujte si tento leták obchodu Lidl platný od 27.9.2021 do 3.10.2021 a pozrite si najnovšie akcie. Na strane 35 aktuálneho akciového letáku nájdete najlepší tovar z kategórie Hypermarkety a Supermarkety. Ak chcete ušetriť pri nasledujúcom nákupe v obchode Lidl, nezabudnite si prelistovať celý leták od strany 1 až po stranu 35. Ak chcete nakupovať múdro a ušetriť pri nasledujúcom nákupe v obchode Lidl, nepremeškajte najnovší akciový leták plný výborných cien a úžasný zliav. Navštevujte stránku Kompas Zliav každý deň, aby ste určite nepremeškali výborné akcie ponúkané vašimi obľúbenými predajcami.

* Platný v týchto predajniach Lidl:
Zobraziť ďalšie

Produkty v tomto letáku

 

Nejoblíbenější produkty

Maslo

Mliečny tuk je chutný a pre ľudské telo potrebný... a zdravý. Dnes už vieme, že živočíšne a mliečne tuky nie sú tým hlavným vinníkom, kvôli ktorému vzniká obezita a nadváha. Opäť je teda veľký dopyt po tradičnom masle, po tej základnej súčasti každej domácnosti a nášho pravidelného stravovania. Dopyt ešte viac rastie, ak je na maslo výhodná akcia.

Jedno je teda isté - výrobky v podobe klasického masla si prešli krátkym útlmom, najmä v období, kedy sa popularite tešil údajne zdravší a diétnejší margarín. Ako však vieme, dnešné informácie mliečne tuky a tradičné maslá opäť vyzdvihujú, ich zlatá éra sa teda vracia späť a môžeme si pochutnať na ich štandardnej chuti. Opäť maslový chlieb ako aj pečené dobroty chutia tak, ako by v skutočnosti chutiť mali. Jemná chuť masiel výrazne vylepší prakticky všetko, na čo ho natrieme - chlieb, pečivo, vianočku... a tiež rôzne varené či pečené dobroty. 

 
Cukor

Väčšina z nás si už bez cukru nevie predstaviť svoje každodenné fungovanie. Veď už len preto, že ide o obľúbené sladidlo, ktoré napríklad zlepší chuť našej rannej kávy. Nehovoriac o tom, že je potrebnou ingredienciou všetkých pečených sladkých dobrôt . Pridávame ho tiež do rôznych mliečnych kokteilov a samozrejme aj do čaju. Cukor je skrátka neoddeliteľnou súčasťou väčšiny domácností po celom svete.

Fakt, že nám sladenie cukrom chutí, napovedá, že ho v istej miere potrebujeme a robí nám dobre. Konzumácia všetkého sladkého nás niekedy priam „pohladí na duši“ a upokojí aj naše nervy. A nie je to náhoda. Cukry sú najdôležitejšou výživou mozgu. Ale pozor, akýmisi umelými sladidlami a náhradami tento účinok v potrebnej miere nenahradíme! Konzumácia cukru je však takisto potrebná aj ako výživa svalov, mali by si ho teda dopriať napríklad aj športovci a ľudia v aktívnom pohybe. Prajeme vám všetkým dobrú chuť!

 
Martin Pyco Rausch MINI ŽEMLE LIDL kuchyna lidla.sk РОСЕТ РORCIt: 14 ČAS PRÍPRAVY:1 hod. 10 minút POTREBUJEME: kuchynskú utierku, okrúhlu formičku alebo pohár s priemerom cca 6,5 cm, obracačku, velký plech, papier na pečenie SUROVINY: POSTUP: • 420 g hladkej múky Belbake (+ na pomúčenie) V hrnčeku zmiešame lyžicu múky, cukor, sušené droždie a pár lyžíc teplej vody. Necháme 10 minút postáť. Do preosiatej múky urobíme jamku, do ktorej vlejeme obsah hrnčeka. Pridáme lyžičku soli, zmäknuté maslo a postupne za stáleho zapracovávania prilievame 270 ml teplej vody. Varechou alebo ručne miesime 8 - 10 minút, až kým získame kompaktné cesto. Cesto pomúčime, prikryjeme a necháme polhodinu postáť, resp. kým získa dvojnásobný objem. Cesto opatrne roztiahneme na pomúčenej doske. • 8 g sušeného droždia • 270 ml teplej vody • 1 lyžica kryštálového cukru na plech s papierom na pečenie. Môžeme ich posypať hrubou solou, makom, sezamom, slnečnicovými semienkami, syrom alebo rascou. Pečieme v rúre vyhriatej na 210 °C približne 11 – 13 minút. Po upečení necháme vychladnúť na mriežke. Belbake Pre intenzívnejšiu chuť a farbu ich môžeme v závere pečenia potrieť vajíčkom alebo roztopeným maslom. Z cesta môžeme vytvarovať aj žemle menších či väčších rozmerov, adekvátne tomu však prispôsobíme čas a intenzitu pečenia. Z cesta rovnako pripravíme aj tradičné ovarené praclíky. tip! • 1 lyžička soli Castello • 30 g masla Pilos • 1,5 I vody • 80 g sódy bikarbóny Hrúbka cesta by mala byť približne 3 - 4 cm (čím hrubšie cesto, tým vyššie žemle upečieme). tip! Posýpka: • mak Belbake • celá rasca Kania • slnečnicové semienka Alesto Okrúhlou formičkou alebo pohárom s pomúčeným okrajom vykrojíme z cesta žemle. Odrezky opäť spracujeme. V užšom a vyššom hrnci privedieme do varu 1,5 I vody. Pridáme sódu bikarbónu a postupne vo vode vyvaríme všetky žemle. Každú varíme len približne 20 sekúnd a obracačkou otočíme. Vyvarené a odkvapkané žemle uložíme Servírovanie: Mini žemle skvelo chutia ako raňajkové pečivo s maslom a domácou marmeládou. Prípadne ich môžeme naplniť zeleninou a syrom ako obložené žemle. • sezam syr Pilos • hrubá sol LIDL REGIÓN SK - 39/2021 Ponuka tovaru platí do vypredania zásob. Chyby v tlači vyhradené. Ceny sú bez dekorácie. Firma LIDL si vyhradzuje právo zmien v baleniach a variantoch ponúkaného tovaru. Odber možný len v obvyklom množstve.

Lidl letáky

TOP letáky a katalógy