Lidl leták - 19.5.2022 - 22.5.2022 - NEPLATNÝ LETÁK - str. 39 *

thumbnail - Leták Lidl - 19.5.2022 - 22.5.2022 - Produkty v akcii - sladké pečivo, jahody, saláma, Pilos, Dr. Oetker, puding, mlieko, maslo, cukor, soľ, vanilínový cukor, kypriaci prášok, Zlatý klas, krém v prášku, metlička, lopatka, papier na pečenie, forma na pečenie, cukrárske vrecko, robot. Strana 39.
39 / 44

* Platný v týchto predajniach Lidl

Zobraziť ďalšie

Produkty v tomto letáku

 
Veronika Bušová kuchyna lidla.sk JAHODOVÉ REZY À LA KARPATKA POČET PORCIÍ: 12 - 16 ČAS PRÍPRAVY: 1 hod. 30 min. ČAS TUHNUTIA: 3 hodiny POTREBUJEME: robot s nadstavcom lopatka a metlička, cukrárske vrecko, papier na pečenie, dve hlbšie formy na pečenie s rozmerom 22 x 30 cm, potravinársku fóliu SUROVINY: POSTUP: Odpalované cesto: V hrnci spolu varíme mlieko, vodu, cukor, sol a maslo. Keď zmes vrie, prisypeme múku a za stáleho miešania cesto odpalujeme 2- 3 minúty, kým sa spojí. Horúce ho preložíme do robota s lopatkovým nadstavcom a za stáleho miešania necháme vychladnúť. Potom postupne po jednom primiešavame vajcia a nakoniec aj kypriaci prášok. Zvyšných 600 ml mlieka s kryštálovým a vanilínovým cukrom necháme zovriet. Do žítkovej zmesi prilejeme trochu horúceho mlieka. Premiešame, zmes vlejeme naspäť do hrnca so zvyšným mliekom a za stáleho miešania uvaríme hustý puding. Hotový ho prelejeme do misky, prikryjeme fóliou a necháme vychladnút. Odpalované cesto: 130 ml vody • 130 ml mlieka Pilos (3,5 %) 20 g kryštálového cukru Belbake • 1 lyžička soli Kania 100 g masla Pilos Maslo vyšlaháme do peny. Postupne po lyžiciach pridávame vychladnutý rozmiešaný puding. 160 g hladkej múky Belbake 5 vajec • 1 lyžička kypriaceho prášku do pečiva Belbake Cestom naplníme vrecko bez špičky a odstrihneme malý otvor. Rovnomerne ho v pásoch nanesieme do oboch foriem vystlaných papierom. Umyté jahody nakrájame na menšie kúsky, ktoré zlahka zapracujeme do krému. Na jeden korpus vo forme rovnomerne nanesieme krém. Na vrch preklopíme druhý korpus, stiahneme papier a mierne popritláčame. Koláč necháme tuhnúť v chladničke aspoň 3 hodiny. Potom ho preklopíme, stiahneme papier a posypeme práškovým cukrom. Cesto ešte lyžicou rovnomerne rozotrieme a pečieme v rúre vyhriatej na 180 °C približne 20 minút dozlatista. Krém: • 80 g hladkej múky Belbake • 80 g Zlatého klasu 700 ml mlieka Pilos (3,5 %) 2 žítky Rúru počas pečenia neotvárame. Cipl Krém: V miske rozmiešame múku, Zlatý klas, 100 ml mlieka a žltky dohladka. 120 g kryštálového cukru Belbake • 1 vanilínový cukor Belbake • 250 g zmäknutého masla Pilos •500 g čerstvých jahôd Servírovanie: • 50 g práškového cukru Belbake od pondelka do nedele 16. 5. - 22. 5. Dr.Oetker 75rokov kyality Zlatý klas Vyrobené s láskou na Slovensku 40g LIDL -28% Plus 0.35 025 (100 g 0,63) Zlatý klas Podhobnostio ponube (põwrinácena predalavou, konečná cenapo zlave, platmosí ponu ky, podhobnostiovýobloch adalšiel sú dostupné priemo v aplikáci lidl Plus. Uvedená ponuka plati vý lučne v prípare aktivácie príslušné ho kupónu v aplik ácii lidl Plus, pričom kaktixácii prislušné ho kupónu. musi dójst predokamihom up latnema ponuly. Ponukaplativobdobi, akoje toto uvedené v príslušnom kupóne alebodo vypredamia zásob. Chybyvtlačivyhradené. SpobČnosílidlsivyhradzuje právo zmiem v takmiac ha variantoch pomú laného tovaru. Odber možný envobyklom mnoëstve. REGIÓN SK - 20/2022

Ďalšie letáky Lidl

Najnovšie letáky