Lidl leták - 1.12.2022 - 4.12.2022 - NEPLATNÝ LETÁK - str. 42 *

thumbnail - Leták Lidl - 1.12.2022 - 4.12.2022 - Produkty v akcii - sladké pečivo, hrušky, Pilos, Fin Carré, kakao, trstinový cukor, sirup, šťava, kuchynské utierky, lopatka, vykrajovač, papier na pečenie, miska, robot. Strana 42.
42 / 43

* Platný v týchto predajniach Lidl

Zobraziť ďalšie

Produkty v tomto letáku

 
kuchyna LIDL lidla.sk POČET PORCIÍ: 12 ČAS PRÍPRAVY: 60 minút ČAS MARINOVANIA HRUŠIEK: 12 hodín ČAS TUHNUTIA: 3 hodiny Cesto: • 180 g hladkej múky Belbake + 30 g mletých mandlí Belbake 50 g práškového cukru Belbake 30 g kakaa Belbake štipka soli Kania + 130 g masla Pilos • 1 vajce SUROVINY: Sirup: • 1 l vody • 400 g kryštálového cukru Belbake + • 100 g trstinového cukru Belbake šťava z1 citróna + • 20 g celej škorice Kania + • 2 lyžičky kávy Bellarom + • 5 hrušiek Náplň: 150 ml smotany na šľahanie Pilos (33 %) 300 g mliečnej čokolády Fin Carré 40 g masla Pilos + + Ozdoba: • 60 g mandľových lupienkov Belbake od pondelka do nedele 28.11.4.12 Belbake Cocoa fat reduced cocoa powder Ideal for and baking destests Kakao 200g -25% 1.59 11⁹ Veronika Bušová ČOKOLÁDOVO-HRUŠKOVÝ KOLÁČ POTREBUJEME: robot s nadstavcom lopatka, potravinovú fóliu, tortovú formu s vyberateľným dnom s priemerom 22 cm, papier na pečenie, kuchynské utierky, vykrajovač jadrovníkov POSTUP: S MANDĽAMI Cesto: Všetky sypké suroviny zmiešame v robote. Pridáme maslo a vypracujeme mrveničku, do ktorej pridáme 1 vajce. Cesto zabalíme do fólie a necháme niekoľko hodín odležať v chladničke. Cesto pomúčime, rozvaľkáme a preložíme do formy. Povtláčame ku okrajom a prebytočné cesto zrežeme. Cesto poprepichujeme vidličkou, aby sa rovnomerne upieklo a pečieme najskôr nas lepo, prikryté papierom na pečenie a zaťažené ryžou alebo fazuľou. Počas pečenia sa tak cesto nebude vydúvať a bude mať rovné dno. Pečieme vo vyhriatej rúre na 180 °C približne 15 minút. Potom dáme papier na pečenie dole a dopečieme dozlatista. Plus (100g = 0,60) Prebytočné cesto môžeme použiť na prípravu sušienok. Sirup: Hrušky s pracujeme ideálne deň vopred, aby stihli cez noc odstáť v sirupe. Do hrnca nalejeme vodu, prisypeme kryštálový aj trstinový cukor, prilejeme citrónovú šťavu, balík celej škorice a kávu. Zmes necháme zovrieť. Hrušky ošúpeme a vložíme do sirupu. Varíme ich na miernom ohni približne 30 minút. Zmes odstavíme a hrušky necháme marinovať do ďalšieho dňa. Náplň: Smotanu na šľahanie zohrejeme. Čokoládu nalámeme do misky, zalejeme horúcou smotanou, necháme minútu odstáť a rozmiešame do hladka. Vmiešame zmäknuté maslo a rozmiešame na hladkú lesklú náplň. Pripravenú čokoládovú náplň nalejeme do vychladnutého korpusu. Hrušky vyberieme zo sirupu a osušíme. Pozdĺžne prerežeme na polovice a odstránime jadrovníky. Nakrájame na tenké plátky a vložíme do pripravenej náplne. Koláč posypeme mandľovými lupienkami a necháme stuhnúť v chladničke. Podrobnostio ponuke (pôvodná cena pred zavou, konečnácera podave, platna ponuky, podrobnosti o výrobkoch adalšie)sú dostupnépriamovaplikáci Lidl Plus Uvedenáponuka platí vludnev pripade aktiédepríslušného kupónu vapiláci lidl Plus, pričom kaktiváci príslušného kupónu mus do pred okamihomuplatneniaponuky. Ponuka platívobdobí akoje tatouvedené v príslužnom kuponealebodowypredania zásob. Chyby das vyhradené Spoločnost lidl sivyhradzuje právcamien vbaleniach a variantoch ponúkaného tovaru Odber možný len vobvykdom mnoësive. REGIÓN SX-48/2022

Ďalšie letáky Lidl

Najnovšie letáky