.
Veronika Bušová
JEDNODUCHÝ MRVENIČKOVÝ
CHEESECAKE S MALINAMI
POČET PORCIÍ: 4
ČAS PRÍPRAVY: 30 minút
ČAS PEČENIA: 20 minút
SUROVINY:
POTREBUJEME: 4 zapekacie misky s priemerom 8 cm, strúhadlo
POSTUP:
Mrvenička:
Mrvenička:
• 150 g hladkej múky Belbake
V miske zmiešame všetky suroviny a rukami
vypracujeme mrveničku.
• 70 g trstinového cukru Belbake
• štipka soli Kania
• 1 lyžička kypriaceho prášku do
pečiva Belbake
Krém:
• 80 g masla Pilos
V miske vymiešame tvaroh s cukrom,
pridáme vajce, ochutíme kôrou z umytého
a osušeného citróna, prisypeme Zlatý klas
a prilejeme roztopenú a rozmiešanú čokoládu.
Krém:
• 100 g bielej čokolády Fin Carré
Bielu čokoládu roztopíme vo vodnom kúpeli.
Čokoláda musí byť vlažná, aby
sa v náplni nezrazila.
Na dno misky dáme lyžicu mrveničky,
utlačíme a pridáme vrstvu tvarohovej
náplne. Na tvarohovú náplň uložíme
mrazené maliny a posypeme zvyšnou
mrveničkou.
Pečieme v rúre vyhriatej na 170 °C približne
20 minút.
• 500 g roztierateľného tvarohu Pilos
• 50 g trstinového cukru Belbake
• 1 vajce
• kôra z ½ citróna
• 20 g Zlatého klasu
Ešte budeme potrebovať:
• 400 g mrazených malín
na
ekorácie.
nožstve.
Ponuka tovaru platí do vypredania zásob. Chyby v tlači vyhradené. Ceny sú bez dekorácie. Firma LIDL si vyhradzuje právo zmien v baleniach a variantoch ponúkaného tovaru. Odber možný len v obvyklom množstve.
REGIÓN SK – 5/2023