Medplus leták - 25.1.2024 - 14.5.2024 - str. 20

thumbnail - Leták Medplus - 25.1.2024 - 14.5.2024 - Produkty v akcii - Swissdent, zubná kefka, Herbadent, Listerine, medzizubná kefka, ústna voda, dentálna niť, TePe. Strana 20.
20 / 33

Produkty v tomto letáku

 
P RXOXFXYXLXAXXXIXAX D XO X XSXPXEXLÝ X S príchuťou mäty Gél na ošetrenie áft a drobných poranení ústnej dutiny. Octenident® je vhodný pre ústnu dutinu pred a po chirurgických a dentálnych zákrokoch v ústach, pri onkologickej terapii či rádioterapii. Urgogel filmogel afty 6 ml GUM Expanding zubná niť voskovaná s mentolom, 30 m Zubná pasta Herbadent Remin, z bylín, pre obnovu skloviny, 75 g Ústna voda Octenident®, 250 ml Kód: 3100543 Kód: G2030MA Kód: HV-055 Kód: SCH70002126 14,90 € 15,50 € -4 % 5,00 € 4,80 € -4 % 6,90 € 6,40 € -7 % 11,40 € 10,40 € -9 % TePe Originál medzizubné kefky V ponuke farby: modrá, ružová, limetková. Listerine ústna voda Total Care 6 v 1, 500 ml, fialový -11 % Kód: 30222 9,95 € 8,00 € -20 % Darčeková sada švajčiarskych pást. Kód Balenie Cena* 112450 TePe Originál medzizubné kefky, 0,7 mm, žlté, 25 ks 15,00 € 112460 TePe Originál medzizubné kefky, 0,8 mm, zelené, 25 ks 15,00 € 112470 TePe Originál medzizubné kefky, 1,1 mm, fialové, 25 ks 15,00 € 112480 TePe Originál medzizubné kefky, 1,3 mm, sivé, 25 ks 15,00 € 112490 TePe Originál medzizubné kefky, 1,5 mm, čierne, 25 ks 15,00 € 132410 TePe Originál medzizubné kefky, 0,4 mm, ružové, 25 ks 15,00 € 132420 TePe Originál medzizubné kefky, 0,45 mm, oranžové, 25 ks 15,00 € 132430 TePe Originál medzizubné kefky, 0,5 mm, červené, 25 ks 15,00 € 132440 TePe Originál medzizubné kefky 0,6 mm, modré, 25 ks 15,00 € Swissdent Test the Best 4×4, sada 4× 10 ml Kód: 19041 20 14,00 € 13,30 € -5 % *Cena po zľave Zubná pasta Mirafluor C 100 ml Jednorazová zubná kefka, impregnovaná zubnou pastou, 100 ks Kód: 630083 Kód: 09590BALM 3,50 € 3,20 € -9 % 19,95 € 15,00 € -25 % Univerzálna veľkosť. TePe Compact Tuft jednozväzková solo kefka, vo vrecku Masážna medzizubná kefka, 36 ks Kód: 432100 Kód: 1818-001 2,90 € 2,60 € -10 % 2,50 € 2,00 € -20 %

Ďalšie letáky Medplus

Najnovšie letáky