Nahrajte chýbajúci leták

Leták Metro - 18.9.2018 - 1.10.2018 - str. 15 - NEPLATNÝ LETÁK

Leták Metro - 18.9.2018 - 1.10.2018 - str. 15 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 15 17
Leták Metro - 18.9.2018 - 1.10.2018 - Produkty v akcii - ARO, paradajky, čierne korenie, tymian, olivový olej, olej, biele víno. Strana 15.
1 ... 15 17

Prelistujte si tento leták obchodu Metro platný od 18.9.2018 do 1.10.2018 a pozrite si najnovšie akcie. Na strane 16 aktuálneho akciového letáku nájdete najlepší tovar z kategórie Hypermarkety a Supermarkety. Ak chcete ušetriť pri nasledujúcom nákupe v obchode Metro, nezabudnite si prelistovať celý leták od strany 1 až po stranu 16. Ak chcete nakupovať múdro a ušetriť pri nasledujúcom nákupe v obchode Metro, nepremeškajte najnovší akciový leták plný výborných cien a úžasný zliav. Navštevujte stránku Kompas Zliav každý deň, aby ste určite nepremeškali výborné akcie ponúkané vašimi obľúbenými predajcami.

Produkty v tomto letáku

 
METRO RECEPT MESIACA SEPTEMBER POŠÍROVANÝ ZUBÁČ NA PARE S PORTOBELLO HUBAMI, ZAPEČENÉ PAPARDELE S PARADAJKOVOU OMÁČKOU Názov polożky Hmotnost brutto 2 809PRACOVNY POSTUP: le- →PRIPRAVA ZUBÁČA: Olivový olej Drvené paradajky Zubáča nakrájame na porcie. Pripravíme si parák ako ked naparujeme knedle a vlozíme zubáča na sitko. 0chutiíme tymianom a varíme na pare 3-4 minuty. Po tepelnej úprave polejeme olivovým olejom a ochutime 0 500 → PRIPRAVA CESTOVÍN: Čierne korenie celé Papardele vložíme do vriacej osolenej vody s olivovým olejom a varíme na zub asi 10 minút. Po uvarení scedíme a zmiešame s rozšľahanými vajciami, ochutíme soľou a dáme do vymasteného pekáčika. Pečieme dozlatova na 170 °C asi 30 minút. Počas pečenia zakryjeme alobalom. Po upečení krájame na porcie. Paradajky mäsité Tymian čerstvý 2 > PRIPRAVA HUB: Huby Portobello očistíme, nakrájame na hrubšie plátky. Opečieme na panvici s olivovým olejom, ochutíme soľou, mletou rascou a korením. 5 PRÍPRAVA OMÁČKY: Paradajky sparíme vo vriacej vode, schladíme, olúpeme a dužinu nakrájame na malé kocky. Najemno nasekanú cibulku orestujeme na oleji, pridáme drvené paradajky, biele víno, osolíme a zredukujeme. Zahustíme kockami studeného masla. Ako vložku do omáčky použijeme kocky čerstvých paradajok. Vojto Artz, šéfkuchár METRO METRO 15 'cena s DPH

Metro letáky

TOP letáky a katalógy