Nahrajte chýbajúci leták

Leták Metro - 1.1.2020 - 31.1.2020 - str. 1 - NEPLATNÝ LETÁK *

Leták Metro - 1.1.2020 - 31.1.2020 - str. 1 - NEPLATNÝ LETÁK *

1 3
Leták Metro - 1.1.2020 - 31.1.2020 - Produkty v akcii - zemiaky, cesnak, špenát, cibuľa, bravčová krkovička, maslo, soľ, čierne korenie, rozmarín, olej, hodiny. Strana 1.
1 3

Prelistujte si tento leták obchodu Metro platný od 1.1.2020 do 31.1.2020 a pozrite si najnovšie akcie. Na strane 2 aktuálneho akciového letáku nájdete najlepší tovar z kategórie Hypermarkety a Supermarkety. Ak chcete ušetriť pri nasledujúcom nákupe v obchode Metro, nezabudnite si prelistovať celý leták od strany 1 až po stranu 2. Ak chcete nakupovať múdro a ušetriť pri nasledujúcom nákupe v obchode Metro, nepremeškajte najnovší akciový leták plný výborných cien a úžasný zliav. Navštevujte stránku Kompas Zliav každý deň, aby ste určite nepremeškali výborné akcie ponúkané vašimi obľúbenými predajcami.

* Platný vo všetkých predajniach Metro

Produkty v tomto letáku

 
JANUÁR KONFITOVANÁ KRKOVIČKA V ROZMARÍNOVEJ MASTI S NASTAVOVANOU KAŠOU A ŠPENÁTOM pre 10 porcií         Bravčová krkovička b.k. Bravčová masť Rozmarín čerstvý Cesnak Krúpky trhané Zemiaky varný typ C Majorán čerstvý Cibula žltá 2000 g 1000 g 30 g 100 g 200 g 600 g 20 g 300 g       Olej na smaženie Listový špenát Maslo Šalotka Čierne korenie celé Soľ hrubozrnná 300 g 1000 g 200 g 70g 1 510 g Príprava mäsa Bravčovú krkovičku si naložíme do soli a cesnaku, cez noc. Druhý deň ju umyjeme, osušíme a opečieme na panvici zo všetkých strán. Masť rozohrejeme, pridáme rozmarín, strúčiky cesnaku. Do masti vložíme opečenú krkovičku, prikryjeme pokrievkou a následne konfitujeme v rúre vyhriatej na 90 °C. Domäkka – asi 3,5 hodiny. Príprava zemiakov Olúpané zemiaky uvaríme úplne domäka a prelisujeme na pyré. Krúpky prepláchneme a uvaríme v dostatočnom množstve vody domäkka. Potom ich prepláchneme v sitku a necháme odkvapkať. Zemiakové pyré zmiešame s varenými krúpkami, ochutíme soľou, mletým korením, strúhaným cesnakom a pokrájanými lístkami majoránu. Nakoniec vmiešame kocky vychladeného masla a tým kašu zjemníme. Olúpanú cibuľu nakrájame na tenké plátky a usmažíme v oleji dozlatista. Smažíme ju po častiach, aby sa nám dobre presmažila. Usmaženú cibuľu necháme odkvapkať na papierovej utierke a doplníme ňou pokrm pri servírovaní. Príprava špenátu Listový špenát preberieme a umyjeme, aby sme ho zbavili nečistôt. Necháme ho odkvapkať na sitku. Na panvici rozpustíme maslo, speníme na ňom nadrobno nakrájanú šalotku a plátky cesnaku. Potom pridáme listový špenát a iba ho na panvici prehrejeme. Dochutíme soľou. Len čo špenát zmenší svoj objem, ihneď ho servírujeme

Metro letáky

TOP letáky a katalógy