Leták Metro - 1.2.2020 - 29.2.2020 - str. 1 - NEPLATNÝ LETÁK *

Leták Metro - 1.2.2020 - 29.2.2020 - str. 1 - NEPLATNÝ LETÁK *

1 3
1 3

Prelistujte si tento leták obchodu Metro platný od 1.2.2020 do 29.2.2020 a pozrite si najnovšie akcie. Na strane 2 aktuálneho akciového letáku nájdete najlepší tovar z kategórie Hypermarkety a Supermarkety. Ak chcete ušetriť pri nasledujúcom nákupe v obchode Metro, nezabudnite si prelistovať celý leták od strany 1 až po stranu 2. Ak chcete nakupovať múdro a ušetriť pri nasledujúcom nákupe v obchode Metro, nepremeškajte najnovší akciový leták plný výborných cien a úžasný zliav. Navštevujte stránku Kompas Zliav každý deň, aby ste určite nepremeškali výborné akcie ponúkané vašimi obľúbenými predajcami.

Produkty v tomto letáku

FEBRUÁR POLIEVKA zo sladkovodných rýb s pečenými paprikami a paradajkami INGREDIENCIE: Vývar :  rybie kosti a hlavy  mrkva  zeler – bulva  petržlen  cibuľa žltá  bobkový list  nové korenie celé  korenie čierne celé  olej Polievka dokončenie:  olivový olej Extra Virgine  maslo  šalotka  cesnak  mrkva  zeler stonkový  celé paradajky v konzerve so šťavou  paradajky čerstvé datľové        paprika čerstvá (žltá, červená) cukor ryby chladené mix filetov maslo priepustné petržlenová vňať bazalka čerstvá koriander čerstvý VÝROBNÝ POSTUP: Príprava vývaru : Rybie kosti a hlavy očistíme, vyberieme žiabre a oči. Na časti tuku restujeme očistenú, na kúsky nakrájanú koreňovú zeleninu, zalejeme ju studenou vodou, osolíme, pridáme upečené skelety i hlavy a pomaly privedieme do varu. Pomocou naberačky pozbierame z povrchu zrazené bielkoviny, pridáme korenie a znížime teplotu. Varíme 1 hodinu. Potom vývar vypneme, chuť vývaru zosilnie a kaly sa usadia na dno hrnca. Pomocou naberačky precedíme cez jemné cedidlo. Príprava paprík a paradajok (cca 30 minút): Rúru predhrejeme na 200°C. Paradajky vo vlastnej šťave scedíme a šťavu odložíme. Scedené paradajky zmiešame s cukrom a polejeme olejom, pečieme asi 20 minút. Celé papriky potrieme dôkladne olejom. Vložíme ich na plech a pečieme ich v rúre pri teplote 200 °C cca 15 minút dohneda. Po upečení prikryjeme papriky pokrievkou a necháme ich zapariť cca 10 minút. Potom ich olúpeme a dužinu nakrájame. Čerstvé paradajky ponoríme do vriacej vody. Následne ich vyberieme podberákom a ihneď ich schladíme v studenej vode. Potom ich rozkrojíme na štvrtiny a vykrojíme jadrovníky. Všetko použijeme na dokončenie polievky. Príprava rýb : Filé z rýb očistíme, zbavíme kostí a nakrájame na kúsky. Následne ich v panvici opekáme na masle kožou dolu, kým sa neprepečú asi na 2/3 a jemne ich osolíme. Pri servírovaní kúsky rýb vkladáme priamo do polievky. Dokončenie polievky: V hrnci na masle a olivovom oleji restujeme cibuľu, mrkvu, stonkový zeler a cesnak. Pridáme vývar, šťavu z paradajok, bobkový list, celé a nové korenie a čerstvú bazalku. Za mierneho varu varíme asi 20 minút. Odstránime bobkový list, bazalku, korenie a polievku rozmixujeme. Prepasírujeme a dochutíme prípadne soľou. Vložíme pečenú papriku, paradajky, kúsky rýb a nakrájané bylinky.

Metro letáky

TOP letáky a katalógy