Sabl)
Osabi
SalDE
Acidofilné
mucko
Smotana
Varoni
Osabl.
bicty
Smotana
Smotana 12% na
kysla
varenie, aj do kávy,
Smotana kyslá,
200 g
Casabi
Smotaha
12%
Jogurl Jogurt biely,
150 g
Osabi
sabi
Acidofilné
mlieko, 250 g
sabi
Retdofilnt
Gieby
1,560€/kg
2,950€/kg
2,333€/kg
039€
059€
035€
0,45€
0,75€
0,45€
sabl
INTEGRAČIK
sabi
SABINOVSKÁ
sabi
ТЕHLA
SABINOVSKÁ
TEHLA
Sabinovská
Tehla 45%
Blok, 400 g
45%
Integráčik
vanilkový,
čokoládový, 130 g
Sabinovská
Tehla 30%,
cena za 100 g
Gasab
SINTEGRACIK
BLOK
400g
Sufaz
30%
5,307€/kg
9,900€/kg
11,250€/kg
INTEGRAGI
069€
099€
450€
0,85€
1,29€
5,49€
sabi
sabi
sabi
SABINOVSKÁ
TEHLA
VOLOVEC,
VOLOVEC.
Sabinovská
Tehla 30%
30%
Volovec Blok,
150 g
Volovec
ORKINAL
ORIGINAL
Plátky
Plátky, 100 g
Plátky, 100 g
12,900€/kg
Blok
13,933€/kg
Plátk
15,900€/kg
129€
209€
159€
1,49€
2,49€
LAHODNÉ
BRYNDZOVÉ MASLO
POTREBUJEME:
» 200 g maslo SABI
» 100 g májová bryndza
» 50 g červená paprika (nakladaná)
» 30 g cibula
» 20 g petržlenová vňať
» podľa potreby sol
POSTUP:
Do zmäknutého masla SABI s bryndzou zapracujeme všetky
suroviny a vytvoríme jednoliatu hmotu. Pomocou potravinovej
fólie vytvarujeme valček, ktorý necháme stuhnúť v chladničke.
TIP na servirovanies I ZN
Pripravené maslo môžeme používať napríklad na glazovanie mäsových pokrmov.
Po upečení mäsa vložíme bryndzové maslo na panvicu, pridáme trochu zeleninového
vývaru a necháme za stáleho miešania rozpustiť. Vytvoríme tak omáčku, ktorou pole-
jeme hotové mäsko. Bryndzové maslo je lahodné aj ako nátierka na pečive.
Tak si na ňom pochutnajte.