Cestoviny
INŠPIR ÁCI A DI A Ľ K A MI
Talianska kuchyňa je preslávená hojným využívaním cestovín. Jedná sa o potravinu
vyrábanú z nekysnutého cesta z pšeničnej či pohánkovej múky a z vody. Ďalej môžu
cestoviny obsahovať vajce a zeleninové extrakty. Vyskytujú sa v desiatkach rôznych
tvarov a pripravujú sa varením vo vode.
Strojček na výrobu
cestovín FRANCESCO
STROJČEK:
• rozváľa pláty
• tenké polievkové rezance
• široké rezance
• lasagne
• špagety
• fetuciny
• plnené ravioly
mechanický, rôzne druhy
cestovín
s rádielkom
131512
45,99
Dávkovač špagiet
drevo
143410
2,99
Tanier GRANGUSTO PASTA
hlboký, pr. 29 cm, opálové sklo
128420
Hrniec na
cestoviny Anett
5,69
nerez, 3 diely, 6 l
110264
Dóza s viečkom
127535 špagety 11,5x11,5x28,5 cm
127517 cestoviny 14x14x16,5 cm
38,49
10,99
7,19
CH,
PLE
VÉ
USO
B
B A M E VO
DR
Dochucovacia
súprava olej/ocot
drevo, sklo, 2 ks + stojan
152365
Mažiar
Pesto
pr. 11 cm
131033
11,49
K AM
NA
ENI
8,39
Hlavnou súčasťou pesta sú listy
bazalky, ktoré sa rozotrú v mažiari
alebo inej nádobe spolu s cesnakom, soľou a píniovými orieškami.
Následne sa pridajú syry - väčšinou
parmezán a ovčí syr pecorino - spolu s olivovým olejom.
JESEŇ - ZIMA 2021-2022
73