G R I L O VA N I E
Cibuľové chutney
500 g červenej cibule
150 g hnedého cukru
2 lyžice balzamikového octu
30 ml červeného vínneho octu
50 ml červeného vína
olej
brusnice
chilli paprička
soľ a čierne korenie
Olúpanú a nakrájanú cibuľu spolu s najemno
nakrájanou chilli papričkou orestujeme na oleji.
Podlejeme červeným vínom, pridáme balzamikový
aj vínny ocot, cukor, brusnice (ak sú sušené, vopred
ich namočíme do červeného vína), osolíme, okoreníme a pozvoľna dusíme do zhustnutia. Chutney
môžeme uložiť do pohárov do chladničky, ak ho
nespotrebujeme. Hodí sa nielen k steakom, ale aj
k pečenému mäsu, toastom, syrom.
Dóza patent BELA
sklo, drôt, silikón, 0,22 l
126418
2,29
Štýlovo naservírovať hosťom výborné steaky môžete
na poriadnej doske alebo liatinovej servírovacej panvici.
Panvica s doskou
Doska MANGO XXL
liatina, drevo, pr. 22 cm
112904
mangové drevo, 100x28 cm
126837
14,99
39,90
N OV I N K A!
Steakové príbory
nerez, drevo
JAR – LETO 2022
Nôž 6 ks
Vidlička 6 ks
831102
140690
6,79
8,29
29