TESCO leták - 3.9.2018 - 2.12.2018 - str. 13 - NEPLATNÝ LETÁK *

1 ... 13 ... 85
Leták TESCO - 3.9.2018 - 2.12.2018 - Produkty v akcii - chlieb, múka. Strana 13.
1 ... 13 ... 85

Prelistujte si tento leták obchodu TESCO platný od 3.9.2018 do 2.12.2018 a pozrite si najnovšie akcie. Na strane 84 aktuálneho akciového letáku nájdete najlepší tovar z kategórie Hypermarkety a Supermarkety. Ak chcete ušetriť pri nasledujúcom nákupe v obchode TESCO, nezabudnite si prelistovať celý leták od strany 1 až po stranu 84. Ak chcete nakupovať múdro a ušetriť pri nasledujúcom nákupe v obchode TESCO, nepremeškajte najnovší akciový leták plný výborných cien a úžasný zliav. Navštevujte stránku Kompas Zliav každý deň, aby ste určite nepremeškali výborné akcie ponúkané vašimi obľúbenými predajcami.

* Platný vo všetkých predajniach TESCO
Zobraziť ďalšie

Produkty v tomto letáku

 
 
TÉMY TOHTO ČíSLA Co ukrýva chlieb? Čerstvý chrumkavý chlieb s maslom je často jednou z prvých a najvýraznejších, spomienok na detstvo. Pripomína nám domov, teplo, tradíciu, a hoci dokonale poznáme jeho chuť a vônu, nedokážeme mu odolat. tokolvek objavil pečivo a kvások potrebný na jehopekárenskom priemysle sa ako upečenie, navždy zmenil 60 a viac % ich hmotnosti. V našom základná surovina používa výhradne pšeničná a ražná múka s rôznym stupňom vymletia. Múky vymleté z iných obilnín, strukovin a iných plodín sú považované len za prisady (múka kukuričná, jačmenná, sójová, zemiaková a dalšie) Náš tip kulinársku históriu. Kvások nie je nič iné ako zmes ražnej múky a vody, ktorá je vystavená procesu fermentácie pri vhodnej teplote, alebo malé množstvo už hotového ražného cesta, ktoré ostalo z predchádzajúceho pečenia. Živé kvasinky a mliečne baktérie, ktoré sa v kvásku nachádzajú, spôsobujú, že chlieb rastie a my môžeme kvások opakovane rozmnožovať. Objavenie pekárenského droždia zmenilo pristup k chlebu a umožnilo ho piecf vo väčšom množstve a bez dlhšieho čakania. Avšak ti, ktorým záleži na tejto neopakovateľnej chuti a správnej textúre pečiva, ď'alej siahajú po tradičných receptúrach. Pri pečení chleba môžete použit sušený kvások, ktorý je bežne dostupný v predajniach a na rozdiel od toho klasického kvásku je na skladovanie nenáročný. Pri tradičnej metóde je na to, aby sa živé kvasinky a bakteriálne kultúry udržali a dalej sa rozmnožovali potrebné, aby bol kvások skladovaný pri vhodnej teplote Rozmnožovanie takého kvásku je procesom, ktorý trvá niekolko dní JEDINÝ SVOJHO DRUHU Kvások nemôže byť 100 % nahradený žiadnou inou surovinou, pretože nič nám neumožni ziskat zľahka kyslastú chuť a charakteristickú vôňu pečiva. Na prípravu kvásku sa najčastejšie používa ražná múka, ktorá má viac živin a väčší obsah cukru než pše ničná múka. Pšeničný kvások má tiež svoje využitie, dodáva sa do cesta pre chut. UNIVERZALNA SUROVINA Múka je univerzálnou surovinou na výrobu celého pekárenského sortimentu. Vo väčšine ciest tvorí DOBRE VEDIET Kváskové pečivo si dlhšie zacho- váva čerstvost' a nepotrebuje dal- šie konzervačné látky. Kyselina octová, ktorá sa v ňom nachádza, bráni tvorbe a rozvoju plesní. 13

TESCO letáky

TOP letáky a katalógy