TESCO leták - 3.9.2018 - 2.12.2018 - str. 29 - NEPLATNÝ LETÁK *

1 ... 29 ... 85
Leták TESCO - 3.9.2018 - 2.12.2018 - Produkty v akcii - olej, voda. Strana 29.
1 ... 29 ... 85

Prelistujte si tento leták obchodu TESCO platný od 3.9.2018 do 2.12.2018 a pozrite si najnovšie akcie. Na strane 84 aktuálneho akciového letáku nájdete najlepší tovar z kategórie Hypermarkety a Supermarkety. Ak chcete ušetriť pri nasledujúcom nákupe v obchode TESCO, nezabudnite si prelistovať celý leták od strany 1 až po stranu 84. Ak chcete nakupovať múdro a ušetriť pri nasledujúcom nákupe v obchode TESCO, nepremeškajte najnovší akciový leták plný výborných cien a úžasný zliav. Navštevujte stránku Kompas Zliav každý deň, aby ste určite nepremeškali výborné akcie ponúkané vašimi obľúbenými predajcami.

* Platný vo všetkých predajniach TESCO
Zobraziť ďalšie

Produkty v tomto letáku

 
 
POD LUPOU IDEÁLNY STEAK - NIEKOLKO DOBRÝCH RÁD Predpokladá sa, že ho milujú predovšetkým muži, ale dobre ochutený a štavnatý steak si dokáže získať aj nejedno ženské srdce a chutové poháriky Reč je o steaku, čiže kúsku hovädzieho mäsa, ktorého chutné tajomstvo tkvie v dobrej priprave Aby ste si mohli vychutnávat šťavnaté a aromatické steaky musíte vybrat kvalitné mäso. V Tescu nájdete vybrané kúsky mäsa, z ktorých pripravíte jedlo, za ktoré by sa nehanbil nejeden šéfkuchár. Dalším krokom k úspechu je správna príprava a tiež miera prepečenia steaku. . Mäso určené na steaky vyberte z chladničky minimálne 30 minút pred pečením. Umyte ho a očistite od blán. Ak sa na tanieri nahromadila voda, môžete maso osušiť papierovou utierkou. ked' sa to možno nezdá, príprava kvalitného steaku nie je náročná Postači niekoľko jednoduchých technik, aby ste mohli ziskať z kvalitného mäsa tie najlepšie chuťové vlastnosti. . Najlepšie je pripravovať steak na grilovacej panvici Ak pečiete steak v rúre alebo ho pripravujete na grile, dávajte pozor, aby sa nezmenšil. Ideálne je ho predtým namarinovat. Ak nemáte veľa skúseností, použite radšej už spomínanú grilovaciu panvicu. Nalejte do nej slnečnicový alebo repkový olej a zohrievajte ho, kým nebude dobre rozpálený VÝBER MÄSA: zo sviečkovice je to najdrahšia . Až na takto rozohriaty tuk kladte mäso. Vysoká teplota spôsobí, že póry v mäse sa rýchlo uzatvoria, takže ostane šť'avnaté a krehké. a tiež najjemnejšia čast hovä- dziny. Toto mäso sa ideálne hodí na steaky, pripravuje sa z neho známy filet mignon Steak pečte z oboch strán. Dĺžka prípravy závisí od toho, aký stupeň prepečenia chcete dosiahnuť. Mäso neprepichujte vidličkou, radšej s ním manipulujte pomocou klieští z vysokej roštenky- mäso po chádza z chrbtovej časti kravy často sa z neho pripravuje steak s názvom ribeye steak - čiže steak s mastným okom Po upečení nechajte steak na chvíľu steak odpočinúť - vďaka tomu sa št'avy v mäse rovnomerne rozložia po celom kúsku. z nízkej roštenky pripravuje sa z nej steak s názovom New York steak alebo T-Bone je to kombinácia filet mignon z New York Strip. Na jednej strane charakte- ristickej kosti, ktorá svojim tvarom pripomína písmeno T, sa nachádza kúsok hovädzej sviečkovice, na druhej strane nízka roštenkoa DOBRE VEDIET Steak pečte na prepustenom masle alebo napr slnečnicovom oleji. SPRÁVNY ČAs Ak sa chcete trafit do chuti vašich hosti, pred prípravou steaku by ste sa ich mali spýtať na preferovaný stupeň prepečenia mäsa MALO PREPECENY-steak je v stre- de krvavý, ale z vonkajšej strany opečený Čas: len 2 minúty na jednu stranu 2 STREDNE PREPECENY mäso vnútri je pevné a vonku chrumkavé Čas: 3 minúty na stranu DOBRE PREPECENY maso vnútri je úplne prepečené Čas: 4 minúty na jednu stranu

TESCO letáky

TOP letáky a katalógy