TESCO leták - 3.9.2018 - 2.12.2018 - str. 54 - NEPLATNÝ LETÁK *

1 ... 54 ... 85
Leták TESCO - 3.9.2018 - 2.12.2018 - Produkty v akcii - slivky, jablká, tvaroh, puding, vajcia, maslo, sušienky, cukor, práškový cukor, oriešky, pistácie, kešu, mandle, formičky, lyžica. Strana 54.
1 ... 54 ... 85

Prelistujte si tento leták obchodu TESCO platný od 3.9.2018 do 2.12.2018 a pozrite si najnovšie akcie. Na strane 84 aktuálneho akciového letáku nájdete najlepší tovar z kategórie Hypermarkety a Supermarkety. Ak chcete ušetriť pri nasledujúcom nákupe v obchode TESCO, nezabudnite si prelistovať celý leták od strany 1 až po stranu 84. Ak chcete nakupovať múdro a ušetriť pri nasledujúcom nákupe v obchode TESCO, nepremeškajte najnovší akciový leták plný výborných cien a úžasný zliav. Navštevujte stránku Kompas Zliav každý deň, aby ste určite nepremeškali výborné akcie ponúkané vašimi obľúbenými predajcami.

* Platný vo všetkých predajniach TESCO
Zobraziť ďalšie

Produkty v tomto letáku

 

Nejoblíbenější produkty

Cukor

Väčšina z nás si už bez cukru nevie predstaviť svoje každodenné fungovanie. Veď už len preto, že ide o obľúbené sladidlo, ktoré napríklad zlepší chuť našej rannej kávy. Nehovoriac o tom, že je potrebnou ingredienciou všetkých pečených sladkých dobrôt . Pridávame ho tiež do rôznych mliečnych kokteilov a samozrejme aj do čaju. Cukor je skrátka neoddeliteľnou súčasťou väčšiny domácností po celom svete.

Fakt, že nám sladenie cukrom chutí, napovedá, že ho v istej miere potrebujeme a robí nám dobre. Konzumácia všetkého sladkého nás niekedy priam „pohladí na duši“ a upokojí aj naše nervy. A nie je to náhoda. Cukry sú najdôležitejšou výživou mozgu. Ale pozor, akýmisi umelými sladidlami a náhradami tento účinok v potrebnej miere nenahradíme! Konzumácia cukru je však takisto potrebná aj ako výživa svalov, mali by si ho teda dopriať napríklad aj športovci a ľudia v aktívnom pohybe. Prajeme vám všetkým dobrú chuť!

 
Maslo

Mliečny tuk je chutný a pre ľudské telo potrebný... a zdravý. Dnes už vieme, že živočíšne a mliečne tuky nie sú tým hlavným vinníkom, kvôli ktorému vzniká obezita a nadváha. Opäť je teda veľký dopyt po tradičnom masle, po tej základnej súčasti každej domácnosti a nášho pravidelného stravovania. Dopyt ešte viac rastie, ak je na maslo výhodná akcia.

Jedno je teda isté - výrobky v podobe klasického masla si prešli krátkym útlmom, najmä v období, kedy sa popularite tešil údajne zdravší a diétnejší margarín. Ako však vieme, dnešné informácie mliečne tuky a tradičné maslá opäť vyzdvihujú, ich zlatá éra sa teda vracia späť a môžeme si pochutnať na ich štandardnej chuti. Opäť maslový chlieb ako aj pečené dobroty chutia tak, ako by v skutočnosti chutiť mali. Jemná chuť masiel výrazne vylepší prakticky všetko, na čo ho natrieme - chlieb, pečivo, vianočku... a tiež rôzne varené či pečené dobroty. 

 
VARTE S NAMI TVAROHOVNÍK SO SLIVKAMİ JABLKOVÝ KOLÁČ KREHKÉ TARTALETKY S DŽEMOM Z LESNEHO OVOCIA CESTO: .130 g sušienok 50 g masla CESTO: 240 g hladkej múky PLNKA: 1 kg tvarohu 100 g cukru150 g masla 2žltky balenie vanilkového cukru. vanilkový 80 g práškového cukru 100 g hladkej múky 80 g mletých mandli 60 g práškového cukru 90 g masla 2 žtky 200 g diemu z lesného ovocia práškový cukor na posypanie PLNKA: 1 kg jablk 3 lyžice cukru puding 3 vajcia . 50 g masla šťava z polovice citróna 300 g sliviek. lyžička škorice. štipka zázvoru a kardamómu lyžica masla 1. Sušienky rozmixujte, pridajte roztopené maslo a zmiešajte. Zmesou 1. Múku preosejte, pridajte maslo vyložte dno formy vyloženej papierom a rozrežte nožom na malé kúsky. na pečenie a odložte nabok. 2. Maslo zmiešajte s cukrom a žítkami, Cesto rozdelte na dve časti. Tou postupne pridávajte tvaroh, citrónovú väčšou vyložte formu na koláč, menšiu cesto. Hotové cesto zabalte do štavu a vanilkový puding v prášku 3. Bielky vyšľahajte na tuhú penu a na chladničky záver jemne vmiešajte zmes. Vložte 2. Jablka ošúpte, odstránte jadrovnik 2. Z vychladnutého cesta odložte 1/3 na plech, navrch položte na polovicu a pokrájajte na osminy. Formu prerezané a odkôstkované slivky 4. Pečte pri teplote 170 °C asi hodinu. popichajte vidličkou a pečte cca 15 Upečený koláč nechajte vychladnúť. minút v rúre rozohriatej na 180 °C. 1. Múku a cukor zmiešajte s mletými mandľami. Pridajte maslo nakrájané na malé kúsky, žítky a rýchlo spracujte Pridajte žitky, cukor a uhnette cesto. zabalte do fólie. Všetko vložte do potravinárskej fólie a vložte do chladničky minimálne na 30 minút. zvyšnú časť rozvaľkajte na hrúbku 4- vyberte z chladničky, cesto vo forme 5mm a vykrajujte kolieska vo velkosti formičiek 3. Formičky vyplňte cestom a džemom z lesného ovocia. Odloženú čast cesta rozvaľkajte a vytvorte prúžky, ktoré uložte na vrch tartaletiek tak, aby vytvorili mriežku. 4. Pečte v rúre rozohriatej na 180 °C, kým cesto nezíska zlatistú farbu. Vychladnuté posypte práškovým cukrom. 3. Následne pridajte jablká, posypte škoricou, zázvorom a kardamómom. Všetko pečte ešte 20 minút pri teplote 180 °C Vyskúšajte! Namiesto tradičnej posýpky môžete pripravit jej fit verziu - stačí na panvici opražiť posekané pistácie, kešu, lieskové oriešky a mandle a posypať nimi hotový koláč. 54

TESCO letáky

TOP letáky a katalógy