TESCO leták - 17.9.2018 - 31.12.2018 - str. 13 - NEPLATNÝ LETÁK *

1 ... 13 ... 41
Leták TESCO - 17.9.2018 - 31.12.2018 - Produkty v akcii - paprika, slivky, hrozno, jahody, maliny, višne, gouda, ovocná šťava, červené víno, vôňa. Strana 13.
1 ... 13 ... 41

Prelistujte si tento leták obchodu TESCO platný od 17.9.2018 do 31.12.2018 a pozrite si najnovšie akcie. Na strane 40 aktuálneho akciového letáku nájdete najlepší tovar z kategórie Hypermarkety a Supermarkety. Ak chcete ušetriť pri nasledujúcom nákupe v obchode TESCO, nezabudnite si prelistovať celý leták od strany 1 až po stranu 40. Ak chcete nakupovať múdro a ušetriť pri nasledujúcom nákupe v obchode TESCO, nepremeškajte najnovší akciový leták plný výborných cien a úžasný zliav. Navštevujte stránku Kompas Zliav každý deň, aby ste určite nepremeškali výborné akcie ponúkané vašimi obľúbenými predajcami.

* Platný vo všetkých predajniach TESCO
Zobraziť ďalšie

Produkty v tomto letáku

 
 
VÍNO veľmi komplexné a harmonické vo vôni a chuti. Koncentrovanosť, hibka a ušlachtilosť sú typické vlastnosti vín z dobrých ročníkov, ktoré môžu dozrievať aj niekoľko desiatok rokov Vo vôni sa tak môžu objavit príchu te vzácneho dreva, praženej kávy. čokolády, dymu, ovocných zaváranín Stručne povedané 1 2 MERLOT Štep pochádza z regiónu Bordeaux. Je typický pre mladé a lahké nápoje CABERNET SAUVIGNON: Jeden z najznámejších štepov červených vín. Vycítime v ňom chuť čiernych ríbezlí. višní a korenín. Príchut zelenej papriky znamená, že hrozno sa zbieralo priliš ideálny na vina určené pre degustátoo alebo ovocného koláča. Vína sú jemné a na úplné vyzretie potrebujú začiatočníkov. Budeme v ňom citit čerešne, jahody. maliny, slivky a matu olkoročné uskladnenie Ružové vína sa obvykle vyznačujú sýtejšou ružovou až tmavoružovou farbou. Vôña pripomina zrelé sladké ovocie a kvety. Chuť sa vyznačuje KULINÁRSKE TIPY KULINÁRSKE TIPY rou a ovocnostou. Niektoré rosé sa vyrá- bajú ako polosuché alebo polosladké vína a sladkosť sa stáva súčastou ale- bo dominantou chutového vnemu Niektorí výrobcovia robia z tejto odrody aj šumivé alebo červené vína ovocná šťava alebo zaváranina. Výni- močne sa produkujú aj šumivé vína, ale sú to skôr kuriozity, ktoré nemajú globálny význam červenú papriku alebo jahody. Pri dozrievaní suda alebo v prípade star-Ich zastúpenie v celkovej produkcii ších vín sa objavujú tóny ušlachtilého je však zanedbateľné, podobne ako dreva, kávy, čokolády, škorice, cédra, je to v prípade sladkých, ľadových é vína z odrody Merlot majú kože, tabakových listov alebo fajkové alebo slamových vin. bohatú škálu vôní a chutí a odlišovať ho humidoru. ich bude predovšetkým spôsob vini Chut býva ovocná, výraznejšia, fikácie, pôvod, klimatické podmienky drobnou trieslovinou a kyseli- alebo stupeň zrelosti. Merlot má väčšinou rubínovočervenú až gra nátovotmavú farbu. Zrelé vína majú hutovým prejavom sú zrelé slivky, podniku, či už ide o vinny bar, alebo tehlové a terakotové odlesky. Klasická džemy, červená a zelená paprika vôňa mladého vína pripomína slivky, červené ríbezle, čerešne a višne. višne alebo čerešne, červené ríbezle Exkluzívne a ikonové červené vina sú mäsu, pečenej hovädzine alebo GASTRONÓMIA Odroda Cabernet Sauvignon je nou, s typickým nádychom korenín celsvetovo známa a nemôže chýbat a kôstkového ovocia. Typickým v žiadnej ponuke gastronomického luxusnú reštauráciu. Suché lahšie vína sa hodia k šunke, červenému králikovi v horčicovej omáčke. Tento typ vína sa skvele kombinuje aj s po- lotvrdými alebo tvrdými syrmi, ako ementál alebo gouda. Výraznejšie plnšie vína a vína, ktoré dozrievali v dubovom sude, sa velmi dobre kombinujú s hovädzím mäsom na burgery, Filet Mignon, grilovanými rebierkami, divinou, jahňacinou s dozrievajúcimi syrmi alebo so syrmi s ušlachtilou bielou plesňou. Ružový Cabernet Sauvignon sa hodí spoločenské posedenia alebo k špecialitám z lososa, tuniaka či telacieho mäsa, prípadne k jedno- du grilovania, cestovinovým šalátom a údeninám. Varianty so zvyško- vým cukrom môžeme kombinovat s dozrievajúcim syrom a mäkkými ga etné de im Merlot sa tradične hodí k údeninám, mastným pokrmom a syrom. Ideálne je vybrat si regionálnu kombináciu, ktorá je už rokmi overená. Vo Fran- cúzsku ide predovšetkým o špeciality zo zveriny. jarabice, jahňacie, teľ'acie 13

TESCO letáky

TOP letáky a katalógy