Leták TESCO - str. 27 - NEPLATNÝ LETÁK *

1 ... 27 ... 107
Leták TESCO - Produkty v akcii - torta, maslo, čokoláda, cukor, práškový cukor, kakao, poleva, brusnice, krém, lyžica, forma na pečenie, špáradla. Strana 27.
1 ... 27 ... 107

Prelistujte si tento leták obchodu TESCO platný od - do - a pozrite si najnovšie akcie. Na strane 106 aktuálneho akciového letáku nájdete najlepší tovar z kategórie Hypermarkety a Supermarkety. Ak chcete ušetriť pri nasledujúcom nákupe v obchode TESCO, nezabudnite si prelistovať celý leták od strany 1 až po stranu 106. Ak chcete nakupovať múdro a ušetriť pri nasledujúcom nákupe v obchode TESCO, nepremeškajte najnovší akciový leták plný výborných cien a úžasný zliav. Navštevujte stránku Kompas Zliav každý deň, aby ste určite nepremeškali výborné akcie ponúkané vašimi obľúbenými predajcami.

* Platný vo všetkých predajniach TESCO
Zobraziť ďalšie

Produkty v tomto letáku

 

Nejoblíbenější produkty

Cukor

Väčšina z nás si už bez cukru nevie predstaviť svoje každodenné fungovanie. Veď už len preto, že ide o obľúbené sladidlo, ktoré napríklad zlepší chuť našej rannej kávy. Nehovoriac o tom, že je potrebnou ingredienciou všetkých pečených sladkých dobrôt . Pridávame ho tiež do rôznych mliečnych kokteilov a samozrejme aj do čaju. Cukor je skrátka neoddeliteľnou súčasťou väčšiny domácností po celom svete.

Fakt, že nám sladenie cukrom chutí, napovedá, že ho v istej miere potrebujeme a robí nám dobre. Konzumácia všetkého sladkého nás niekedy priam „pohladí na duši“ a upokojí aj naše nervy. A nie je to náhoda. Cukry sú najdôležitejšou výživou mozgu. Ale pozor, akýmisi umelými sladidlami a náhradami tento účinok v potrebnej miere nenahradíme! Konzumácia cukru je však takisto potrebná aj ako výživa svalov, mali by si ho teda dopriať napríklad aj športovci a ľudia v aktívnom pohybe. Prajeme vám všetkým dobrú chuť!

 
Maslo

Mliečny tuk je chutný a pre ľudské telo potrebný... a zdravý. Dnes už vieme, že živočíšne a mliečne tuky nie sú tým hlavným vinníkom, kvôli ktorému vzniká obezita a nadváha. Opäť je teda veľký dopyt po tradičnom masle, po tej základnej súčasti každej domácnosti a nášho pravidelného stravovania. Dopyt ešte viac rastie, ak je na maslo výhodná akcia.

Jedno je teda isté - výrobky v podobe klasického masla si prešli krátkym útlmom, najmä v období, kedy sa popularite tešil údajne zdravší a diétnejší margarín. Ako však vieme, dnešné informácie mliečne tuky a tradičné maslá opäť vyzdvihujú, ich zlatá éra sa teda vracia späť a môžeme si pochutnať na ich štandardnej chuti. Opäť maslový chlieb ako aj pečené dobroty chutia tak, ako by v skutočnosti chutiť mali. Jemná chuť masiel výrazne vylepší prakticky všetko, na čo ho natrieme - chlieb, pečivo, vianočku... a tiež rôzne varené či pečené dobroty. 

 
TÉMA Z TITULNEJ STRÁNKY COKOLÁDOVÁ TORTA GANACHE CESTO: 1. Rúru rozohrejte na 175 °C. Pripravte tri okrúhle formy na pečenie s prie- merom 20 cm, vyložte ich papieom 1. Do malého hrnca vlejte smotanu a zohrevajte niekolko minút na slabom plameni. 2. Pridajte nadrobno nakrájanú horkú čckolćdu. Miešajte. kým sa čokoláda nerozpusti. Dávajte pozor, aby sa čas pripravy: 180 min IT Počet porcii: 15 a pečenie a boky vymastite tukom. 2. Vo velkej miske zmiešajte cukor. 180 g cukru 120 ml rastlinného oleja 3 velké vajcia 2 pohára smotany na šiahanie 200 g polohrubej múky olej, vajcia a varilkový extrakt. S'ahajte na stredných otáčkach, kým nezačala varit. sa vajcia a olej respoja. Následne vyšľahajte smotanu a pr dajte ju do 3. Krém odstavte c nechajte vychladnút. 2 pohára kakaa lyžica rozpustnej kávy lyžičky sódy bikarbóny štipka soli BIELA POLEVA zmes V malom hrnci zohrejte smotanu, pridaj- 3. V samostatnej miske preasejte múku, ka<aoa rozpustnú kávu. Pri- dajte sódu a štipku soli. 4. Všetko spolu premiešajte. te nadrobno nasekanú bielu čokoládu KREM: 500 g masla 5 lyžic kakaa 3-4 lyžice práškového cukru 50 ml vyšľchanej smotany štipka soli lyžica vanilkového extraktu a dôkladne miešajte, kým nebude zmes . hladká. 5. Cesto rozdelte na tri rovnaké časti a vlejte co foriem. Pečte pri tepote 175° asi 20 25 minut. 6. Pomocou špáradla zistite, či je cesto upečené. Ak bude špóradlo po vybratí z costa čistó, costo jc AKO TORTU ZLOžt 1. Piškótu orekladajte krémom GANACHE: 200g horkej čokolády 180 ml 30% smotany na šľahanie a ukladajte vo vrstvách. Krémom natrite aj vonkajšie steny a uhladte ich. 2. Vrch cesta polejte polevou z bielej BIELA POLEVA: tabuľka bielej čckolćdy. hotové. Vyberte ho z rúry a nechajte čokolády 100 ml 30 % smotany na vychladnút. 3. Pomocou vrecka na ozdobovanie šľahanie aplikujte ganache. 4. Na záver pridajte brusnicc. KREM 1. Maslo nakrájajte na malé kúsky a vy- šlahajte šlahačom. Následne pridajte kakao a zmiesajte. NA OZDOBU: brusnice Ochadovana výživová hodnota1porcie: Fnagatiepielkovtny hodnota Sacharldy Tuky 2. Pridajte praškový cukor, vanilkový 627kcal 6,5g 51g 39,4g extrakt, smotanu a štipku soli. 3. Po pricani všet<ých surovin šlahajte 3-4 minuty, kym nebude krem vačny Ak je zmes priliš hustá pridajte trošku šlahačky. VEDELI STE, ŽE.. 7 VIoku 2017 bola z bôbov kakaovníka rubínového prvýkrát vyrobená ružová čokoláda Na výrobu kilogramu .cokolády je potrebných asi 800 kakaových bôbov. Čokoláda pozitívne . vplýva na našu pamäť a zlepšuje náladu 27

TESCO letáky

Leták TESCO - Zdravie

Leták TESCO - 3.1.2022 - 1.2.2022.
3.1. - 1.2.2022
Platný vo všetkých predajniach TESCO
TOP letáky a katalógy