Už sme si zvykli nasekať žihľavy do veľkonočnej plnky alebo
pripraviť odvar na jarnú očistnú kúru. Možností využitia je však
oveľa viac. My sme sa inšpirovali v Taliansku a vyrobili krásne
zelené cestoviny. Stačí ich ochutiť šunkou alebo napríklad
opečenou hlivou ustricovou s parmezánom a rýchla večera je
na svete!
Fantastická „pasta“
nielen nazeleno
Jedálenský príbor
CLASSIC,
súprava 24 ks
78,90 €
Prečo vyrábať cestoviny doma, keď sa dajú všade kúpiť?
Pretože domáce sú jednoducho lepšie! Nie je to žiadna veda,
potrebujete len múku, vajcia a štipku soli. Prácu vám uľahčí špeciálny strojček, vďaka ktorému vylepšíte domáci vývar skvelými
polievkovými rezancami, alebo potešíte rodinu talianskymi cestovinami typu tagliolini, fettuccine alebo lasagne. A keď budete
chcieť niečo extra zaujímavé, pridajte do cesta rozmixované
žihľavy.
Domáce cestoviny sú „in“
Najprv medzi hladkými valcami pripravte
dokonalé pláty cesta s potrebnou hrúbkou.
Vyberte si nadstavec a vložte plát cesta
medzi valce na krájanie. Otočte párkrát
kľučkou a vaša skvelá „pasta“ je na svete.
novinka
Strojček na prípravu
cestovín GrandCHEF
63,90 €
6
Stojan na sušenie
cestovín DELÍCIA
27,60 €
22,00 €
Praktický stojan
s 12 odnímateľnými
ramenami využijete
na sušenie cestovín
s dĺžkou až 50 cm.