Nie je dôvod stráviť v kuchyni
zbytočne moc času...
HAMBURGER
S BYLINKAMI
Doba prípravy: 10’
Doba grilovania: 10’
INGREDIENCIE PRE 6 OSÔB:
• 600 g mletého hovädzieho mäsa
• 1 malá cibuľa, nakrájaná na štvrtky
• 2 strúčiky cesnaku
• 1/4 šálky čerstvej petržlenovej vňate
• 1 lyžica worcestrovej omáčky
• 1 vajíčko
• Zmes korenia podľa vášho výberu:
údená paprika, cayenské korenie,
chilli paprička, sezamové semienka
• Olej na grilovanie
PRÍPRAVA:
1. Mäso dajte do Rýchlokysky 3 l.
2. V Supersonic tornáde najemno nasekajte
polku cibule a pridajte ju k mäsu.
Potom nasekajte zvyšok cibule, cesnaku,
petržlenovej vňate a spolu s vajíčkom
to pridajte do mäsovej zmesi.
3. Dochuťte worcestrovou omáčkou,
soľou, korením a dobre premiešajte.
4. Hamburgery pripravte pomocou
Hamburgrovača. Posypte ich korením,
sezamovými semienkami, pokvapkajte
olejom a grilujte ich na grilovacej panvici
alebo grile.
Tip: Do mäsovej zmesi môžete pridať
2 lyžičky dijonskej horčice na spestrenie
chuti.
POUŽITÉ
VÝROBKY:
Hamburgrovač
Rýchlokyska 3 l (B33)
v aktuálnom katalógu na str. 49.
Supersonic tornádo (T19)
v aktuálnom katalógu na str. 31.