MANGOVOANANASOVÝ
SORBET
Doba prípravy: 10 min.
Doba zmrazenia: 8 hod.
INGREDIENCIE PRE 6 OSÔB:
• 300 g olúpaného manga
• 300 g olúpaného ananásu
• 60 g práškového cukru
PRÍPRAVA:
1. Mango i ananás nakrájajte
na 1,5-2 cm veľké kocky,
vložte do Aljašky 2,25 l a dajte
do mrazničky minim. na 8 hodín.
2. Pred prípravou sorbetu vyberte
ovocie z mrazničky o 15 min. skôr.
Pridajte práškový cukor a premiešajte
Silikónovou stierkou II.
3. Pomocou Nadstavca na sorbet
vytvorte sorbet. Na vylepšenie
chuti posypte kopček sorbetu
nastrúhaným kokosom a podávajte.
POUŽITÉ
VÝROBKY:
Aljaška 2,25 l (Z22)
v aktuálnom katalógu na str. 26.
Silikónová stierka II (K25)
v aktuálnom katalógu na str. 36.
Súprava na sorbet
v júlovej ponuke.