Lidl - letáky, pobočky a otváracie hodiny

Kde nájdete pobočky

Prečítajte si viac

O spoločnosti Lidl

Nemecká predajňa Lidl pôsobí na Slovensku od roku 2004 a v súčasnosti tu prevádzkuje viac ako 130 predajní. Až 80 % sortimentu tvorí vyše 100 privátnych značiek. Lidl pravidelne získava od zákazníkov rôzne ocenenia, medzi ktoré patrí napríklad Najdôveryhodnejšia značka v kategórii potravín alebo Cena verejnosti v prestížnej súťaži Obchodník roka. Veľkej obľube sa predajňa teší vďaka svojim tematickým týždenným akciám ako XXL týždeň, Retro týždeň, Taliansky týždeň či Grécky týždeň, vďaka ktorým si môžete dopriať zahraničné špeciality za vynikajúce ceny. O akciovom tovare Lidl sa u nás vždy dozviete s predstihom v aktuálnom letáku plnom zliav a akcií. Nájdete v nich vždy pestrú ponuku spotrebného tovaru aj doplnkového sortimentu ako oblečenie alebo napríklad doplnky do auta ako sú autonabíjačky a ďalšie veci pre domácich majstrov.

Prečo nakupovať v Lidli?

Spoločnosť Lidl predáva nielen známe a zvučné značky, ale tiež svoj vlastný sortiment, ktorý v inom obchode nenájdete. Pravidelne víťazí nad konkurenčnými predajňami v nezávislých testoch. Vďaka vlastným výrobcom a dodávateľom, tu zakúpite prevažne nemecké výrobky tej najvyššej kvality za vynikajúce a lákavo nízke ceny. Vyberte si zo širokého sortimentu potravín, elektroniky, potrieb do domácnosti, oblečenia alebo hračiek pre deti či plienky. Nájdete tu však aj čerstvé kvety alebo prosecco pre víkend so svojou polovičkou. Lidl prevádzkuje aj vlastné webové stránky www.lidl.sk a foodblog www.kuchynalidla.sk, kde nájdete inšpiráciu na zaujímavé a chutné recepty. Aktuálny leták je od pondelka, v jeho ponuke však nájdete aj tovar v akcii v iné dni, treba si tak vždy pozrieť, od kedy je akcia platná.

Jedine v Lidli zakúpite privátne značky:

Lokácie a prevádzková doba Lidla

Lidl sa nachádza vo všetkých väčších mestách po celej Slovenskej republike napríklad v Bratislave, Trnave, Nitre, Žiline, Trenčíne, Košiciach, Banskej Bystrici alebo Prešove. Predajne majú otvorené denne od 7:00 do 20:00. Akciové letáky vychádzajú každý pondelok a platia do nedele. Leták na budúci týždeň si môžete prezrieť aj na webe https://www.lidl.sk, kde nájdete leták v pdf. Prelistujte si nové letáky Lidl, v ktorých na vás čakajú zaujímavé akcie, zľavy a výpredaje.

Najnovšie letáky
Predajcovia - hypermarkety a supermarkety